El Pacte per la Ceràmica renova la seua col·laboració amb el Ministeri per a ajudar a emprenedors

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica ha renovat el seu acord amb el Ministeri d’Indústria per a mantenir la col·laboració entre ambdues parts per a l’establiment de Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) i la seua integració en la xarxa estatal CIRCE. Gràcies a aquest conveni, el Pacte es compromet a encarregar-se, a través dels seus PAE, de facilitar la creació de noves empreses gràcies a la informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament que s’ofereix en aquests punts.

El president del Consorci i alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha manifestat que l’objectiu d’aquests punts informatius és assessorar a emprenedors acompanyant-los en tot l’itinerari de creació de l’empresa, des de l’inici de la idea fins a la seua consolidació del projecte empresarial generador d’ocupació. “Volem que no es perden oportunitats econòmiques per desconeixement o per falta d’informació a l’hora de desenvolupar els tràmits necessaris per a emprendre. Per açò, aquests centres informatius tenen una gran importància per a aquelles persones que inicien una activitat des de zero”, indica.

Així, aquests punts utilitzaran el sistema de tramitació telemàtica CIRCE, la seu electrònica de la qual se situarà en el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, que posa a més a la disposició del PAE suport tècnic per a la posada en marxa dels sistemes informàtics, serveis d’assistència tècnica i suport en xarxa per a l’atenció de consultes i resolució de problemes que sorgisquen i eines de gestió empresarial elaborades per la Plataforma PIME.

Qualsevol persona que necessite assessorament en el seu projecte empresarial, igual que qualsevol empresa interessada ha de sol·licitar cita prèvia en el telèfon: 664324580. També es pot sol·licitar en els tres punts existents, en horari de 9 a 14h a Vila-real, avinguda de la Murà, 3- 1ªplanta. (Edifici Efecte de Vila-real), els dilluns, dimarts i dimecres. A Onda, en el carrer Balmes nº 2 – 3ª planta. (Centre Municipal d’Ocupació i Cultura), els dijous i a Borriana, en el carrer Albert Einstein, s/n. (Edifici Casal Jove de Borriana), els divendres. Una altra via de comunicació és el correu electrònic en l’adreça creacionempresas@pacteceramic.es.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.