Onda ultima els preparatius per a acollir la Fira Medieval

L’Ajuntament d’Onda està finalitzant els preparatius per a acollir durant el cap de setmana vinent la Fira Medieval, que espera reunir a milers de visitants en la localitat i reeditar l’èxit que es va obtenir en l’edició del 2018. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat que “a partir de avui la ciutat torna a l’època de l’edat mitjana en un marc incomparable, com és el castell d’Onda i el centre històric, i volem que estiga tot preparat per a demostrar l’hospitalitat de la nostra gent i oferir el millor del ric patrimoni cultural i natural del que disposem”.

La ciutat acollirà la fira des de avui a les 18.30 hores i fins a la nit del diumenge, i comptarà amb multitud d’activitats i espectacles complementaris que van a fer que els visitants i els onders puguen gaudir d’un viatge de retorn a l’època medieval. Entre les activitats destaquen les exhibicions de cavalleria, desfilades de torxes o una gran quantitat de moments teatralitzats que es desenvoluparan pels carrers del centre onder.

Badenas ha conclòs dient que “tenim la sort de comptar amb un castell com el nostre, que fa més atractiu un esdeveniment com el qual anem a celebrar el cap de setmana. Basem el nostre turisme en tres pilars: el públic, amb l’organització per part de l’Ajuntament, que presenta el major mercat medieval de la nostra història; el privat: amb la col·laboració de Hosturionda, que ha preparat menús especials per als visitants i onders que els vulguen gaudir, o els membres de l’Escola Municipal de Teatre, que s’encarregaran de dur a terme les teatralitzacions al costat de la Associació de Cavallers Medievals d’Onda, i la col·laboració de la ciutadania, que amb la seua implicació fa d’aquesta la millor fira medieval del nostre entorn”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.