Onda sol·licita 88.000 euros per a contractar a 8 persones aturades

L’Ajuntament d’Onda ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, dues ajudes que ascendeixen a un total de 88.000 euros  per a contractar a vuit persones en situació de desocupació. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “tal com venim fent des de l’inici de la legislatura, apostem per l’ocupació. Sabem que no és una competència municipal, però anem a posar tot de la nostra part i, des de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas estem demanant totes les ajudes que es poden sol·licitar per a millorar la situació de la ciutadania d’Onda. A més, treballem en diversos programes municipals, dins de les nostres possibilitats, per a fomentar i facilitar la creació de treball en la nostra ciutat”.

Així, aquestes ajudes consisteixen en 54.975 euros per a la contractació de cinc persones en situació de desocupació de llarga durada i que desenvoluparan funcions de peons de serveis múltiples per a dur a terme tasques de manteniment d’espais urbans i rústics, així com altres treballs. A més, una altra subvenció de 32.985 euros que es destinaria a la contractació de tres persones aturades amb almenys 30 anys d’edat que treballarien també com a peons de serveis múltiples. Totes les contractacions s’efectuarien durant sis mesos a jornada completa.

Huguet ha conclòs dient que “anem a seguir treballant per a la ciutadania d’Onda i, en col·laboració amb la Generalitat, intentar que cada vegada menys persones estiguen en situació de desocupació perquè sabem el que açò significa i volem que els nostres veïns puguen desenvolupar la seva vida en condicions dignes. Som conscients del difícil que és, però des de l’any 2015, en el qual arribem al govern local, la xifra d’aturats a Onda s’ha reduït des dels aproximadament 3.000 als 1.860 actuals. Les dades són bones, però no ens anem a relaxar i anem a continuar maximitzant els esforços. Per exemple, enguany es van a invertir a Onda prop de 3 milions d’euros en foment i dinamització de l’ocupació”.

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.