Onda paga en una mitjana de set dies als seus proveïdors

L’Ajuntament d’Onda ha reduït el període mitjà de pagament als seus proveïdors en aquest primer semestre a 7 dies després de l’aprovació de les factures en Junta de Govern Local, sent 60 el màxim establit per la Llei. La quantitat de dies per a realitzar el pagament als proveïdors ha seguit una línia descendent en l’últim any, arribant a realitzar-se en pràcticament una setmana actualment. En aquest sentit, l’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha explicat que l’àrea d’Hisenda del consistori, que dirigeix la regidora Silvia Cerdà, “ha dut a terme un gran treball i ha posat de manifest la fiabilitat econòmica de la ciutat, fent front a les seues obligacions en poc temps. A més, aquesta reducció del període mitjà de pagament beneficia a l’economia local, ja que la majoria dels proveïdors de l’Ajuntament són d’Onda, i poden tenir liquiditat en els seus negocis”.

De la mateixa manera, cal recordar que, durant l’actual legislatura, el consistori també ha reduït el deute en 2.106.071,31 d’euros, passant dels 4.984.064,73 euros a 2.893.424,89 euros en l’últim any, açò suposa una reducció de quasi el 50%. “Aquestes dades volem que se seguisquen mantenint i, si les previsions es compleixen, a la fi del 2018, l’endeutament municipal estarà molt prop dels 2 milions d’euros, suposant un descens en aquesta legislatura de quasi un 60%. Estem demostrant que, des de l’equip de govern, fem un exercici de responsabilitat continu i una bona gestió dels diners de tots els onders. La ciutadania compta per a aquest govern, per la qual cosa, amb aquestes dades econòmiques volem millorar la qualitat de vida dels ciutadans, sense deixar-nos a ningú pel camí”, ha assegurat Huguet.

Finalment, l’alcalde ha assenyalat que “es pot augmentar la inversió i fer polítiques socials sense necessitat d’endeutar-se ni augmentar els impostos a la ciutadania, i així ho demostren els pressupostos d’enguany”, al mateix temps que ha afegit que “seguirem treballant en aquesta línia perquè l’economia d’Onda seguisca sent sostenible amb recursos propis, fent sempre un ús responsable d’ells”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.