Onda consulta a la ciutadania per a modificar l’ordenança de venda no sedentària

L’Ajuntament d’Onda té previst iniciar els tràmits per a aprovar una nova ordenança reguladora de la venda no sedentària en el municipi i duu a terme una consulta ciutadana per a facilitar la transparència i la participació en aquest procés. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat que “l’objectiu és millorar la participació dels ciutadans en el procediment d’elaboració de l’ordenança, amb caràcter previ a l’elaboració del projecte. Volem construir la ciutat entre tots, per açò en una norma tan important per al futur de la nostra ciutat, l’equip de govern que dirigeix l’alcalde, Ximo Huguet, ha volgut que tire endavant amb el criteri de la ciutadania i de les entitats i organitzacions representatives que es van a veure afectades per aquesta regulació”.

L’objectiu d’aquesta consulta és recaptar l’opinió sobre diversos aspectes, com per exemple  els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa; la necessitat i oportunitat de la seua aprovació; els objectius de la norma o les possibles alternatives regulatòries i no regulatòries. Per a açò, el consistori ha obert un termini de 15 dies (des del 14 d’agost fins al 28 d’agost, tots dos inclosos) perquè tots els afectats presenten les seves opinions i aportacions a aquesta ordenança. Els ciutadans, organitzacions i associacions que així ho consideren, poden fer arribar les seves opinions sobre els aspectes plantejats en aquesta consulta mitjançant la seva presentació a través de la seu electrònica d’aquest Ajuntament (entrant a la web www.onda.es) o bé presencialment al Servei d’Atenció i Tramitació (SAT) situat al propi edifici del consistori.

Badenas ha assegurat que “aquesta és una nova mostra de la importància que té la participació ciutadana per a aquest equip de govern. Des que es va iniciar la legislatura en 2015, hem desenvolupat una gran quantitat d’iniciatives encaminades a conèixer l’opinió de la ciutadania i a millorar la transparència en la gestió, perquè és un dret dels veïns. Anem a seguir treballant amb aquestes premisses perquè seguim avançant i anem millorant la qualitat de vida de la ciutadania cada dia”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.