Onda presenta una variada programació per a les festes del Salvador

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya ha presentat aquest matí el programa de festes en honor al patró de la localitat, el Salvador. Blaya ha assenyalat que “des de l’equip de govern hem intentat crear una programació perquè tots els veïns, independentment de l’edat, puguen gaudir de la festivitat amb tot tipus d’actes”.D’aquesta manera, el dissabte 4 d’agost començarà una de les festivitats més tradicionals i multitudinàries d’Onda. La programació s’obri amb el concert de Miguel Poveda el mateix dia, a les 22.00 hores, en el Recinte Multiusos. L’artista, un dels més importants del flamenc en el nostre país, es troba en plena gira amb ‘EnLorquecido’. Cal recordar que les entrades es poden comprar través de la web www.ticketmaster.es i en entradascastellon.com.

Ja el diumenge 5, a partir de les 19.00 hores, milers d’onders mostraran la seua devoció al Santíssim Salvador amb el tradicional romiatge a l’ermita, que arrancarà des de la zona esportiva, acompanyats pel Grup de Dolçainers i Tabaleters d’Onda. El tradicional trajecte culminarà en l’esplanada de l’ermitori amb el cant de l’himne del Salvador i amb l’actuació del Grup Folklòric. Passada la mitjanit, en el Recinte Multiusos, actuarà l’orquestra La Pato i seguirà l’actuació de DJ Josvi. Aqueix diumenge, també obrirà les seues portes la tradicional fira comercial, que es clausurarà el dilluns 6 d’agost a les 20.00 hores.

El regidor també ha informat que la primera missa programada serà a les 21.00 hores del divendres, repetint-se l’ofici a les 22.00 hores, 23.00 hores, 00.00 hores i 01.30 hores.

Per a desplaçar-se fins a l’ermita del Salvador, l’Ajuntament d’Onda ofereix als onders un servei d’autobús gratuït. El diumenge 5 d’agost eixiran autobusos des de l’avinguda Montendre fins a l’ermita des de les 19.00 hores fins a les 02.30 hores, mentre que el dilluns 6 d’agost l’eixida serà a les 11.30 hores i la volta a les 13.00 hores. Així mateix, el dilluns a la vesprada el servei d’autobús es mantindrà des de les 17.30 hores fins a les 20.00 hores.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.