Onda invertirà 40.000 euros en millorar el Teatre Mónaco

L’Ajuntament d’Onda va a millorar les condícies del Teatre Mònaco per a oferir un millor servei a la ciutadania i als visitants que s’acosten a les instal·lacions a qualsevol dels molts esdeveniments que es programen. La regidora d’Urbanisme de la localitat, Marta Piquer, explica que “es va a dur a terme una reforma important en els serveis del soterrani, tant en els de homes com en els de dones, desinstal·lant el que fins ara existia i duent a terme una nova distribució per a guanyar en comoditat dels usuaris. Aquests treballs són un nou exemple d’obres reals i modestes que milloren la vida de la ciutadania com les que portem realitzant des de l’inici de la legislatura, gràcies a les gestions fetes per l’equip de govern que dirigeix l’alcalde, Ximo Huguet”.

Els treballs van a costar 40.000 euros i es duran a terme per l’empresa ondera Àrea General de Construcció SL “perquè apostem per la rehabilitació i les reformes com una manera d’impulsar l’economia local, fent que moltes empreses que es van veure afectades per la crisi puguen veure en aquests xicotets treballs una manera de recuperació. Per a aquest equip de govern és prioritari, sempre en la mesura del legalment possible, que les signatures del municipi tinguen preferència en aquest tipus de situacions”, comenta Piquer.

Les obres van a consistir en el canvi de la instal·lació de lampisteria, electricitat, desguassos, sanitaris, vàters, aixeteria i espills. A més, s’afegirà un nou abocador que no existia i que facilitarà el treball de neteja. Així mateix, es pintarà la zona d’accés i es canviarà la barana de les escales per a adaptar-la a les noves normatives de seguretat. La regidora conclou que “des del govern de Ximo Huguet tenim molt clar que cal millorar diverses instal·lacions municipals que donen servei als veïns d’Onda, així ho vam fer amb els recintes esportius i ara estem millorant un altre tipus d’edificis municipals, com el mercat o ara aquest emblemàtic teatre de la ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.