Onda clausura el Festival ‘3+1 Intertrànsit’ amb una elevada participació

Onda ha clausurat  la tercera edició del Festival 3+1 Intertrànsit. Des del divendres, el centre històric de la localitat ha sigut el punt de trobada per a tots els veïns i turistes interessats per la cultura i l’art, que han pogut assistir a nombrosos tallers i veure exposicions en alguna de les cases que particulars d’Onda han cedit per a aquesta trobada. A més, ha sigut escenari d’actuacions i performances per a tots els gustos, incloent també espectacles per als més xicotets.

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, s’ha mostrat molt satisfet pel resultat d’aquesta edició i ha explicat que “cada any anirem realitzant més esforços perquè aquest festival únic es consolide i siga un referent tant per a visitants com per als artistes que participen en ell. En aquesta edició hem tingut la sort de comptar amb professionals de primer nivell que han col·laborat de forma molt activa per a crear una programació atractiva i que tots els públics pogueren formar part de les diferents activitats”.

Durant el cap de setmana han passat per Onda artistes de diverses disciplines com Ruth Diago, Lluna Llunera, Mari Carmen Vidal, Grego Pulp, Myriam Moreno, Carlos Asensio, Laura Avinent, Carmen Ferrando, Juan Flores, Álvaro González i Aleix Font.

El Festival 3+1 va nàixer amb la finalitat de promocionar les visites a la localitat durant l’estiu i completar l’oferta turística de la província, creant un esdeveniment relacionat amb la cultura i l’art i multidisciplinari. En els mesos de juliol i agost Onda també celebra el seu tradicional romiatge del Salvador, que enguany comptarà amb el concert de Miguel Poveda; la Fira Medieval, que és ja punt de trobada de milers de turistes per la singularitat que presenta; o les visites teatralizades al castell i al centre històric, que compten amb un gran èxit de participació.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.