Onda aposta per la innovació en el comerç minorista

L’Ajuntament d’Onda formarà als comerços minoristes en tècniques innovadores amb el programa ‘Innocomercio’ de la Cambra de Comerç de Castelló. El projecte subvencionarà el 50% de les inversions en innovació i realitzarà un diagnòstic individualitzat de l’empresa. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat  que “les xicotetes empreses són un gran motor de l’economia local, per açò apostem per aquest tipus d’iniciatives que ajuden i ofereixen una oportunitat avantatjosa per a adaptar-se a la competitivitat actual”.

Les empreses rebran un suport tutoritzat durant el curs, per a la integració de la cultura d’innovació en les seues estratègies d’actuació, amb l’objectiu principal de contribuir a la millora de la seua competitivitat. En el programa també s’inclou formació sobre publicitar un comerç en Internet i com gestionar Instagram per a augmentar vendes. “Comptar amb presència online és imprescindible per a un negoci. Oferim aquest tipus de formació perquè les PIMES disposen dels recursos necessaris per a adaptar-se a l’economia digital”, ha afirmat Ángel Badenas.

El tinent d’alcalde ha conclòs dient que “entre totes i tots fem Onda, per aqueix motiu volem recolzar i col·laborar amb els comerços minoristes de la localitat, que han patit la crisi econòmica del 2008, creant oportunitats per a tots i totes, sense deixar-nos a ningú pel camí” i ha afegit que “des del consistori estem duent a terme diverses mesures per a millorar la situació del xicotet comerç, com la renovació del Pla d’Acció Comercial que arreplega les inquietuds dels negocis locals o els convenis que signem anualment amb Onda Centre Comercial i la Cambra de Comerç de Castelló que possibiliten accions com aquestes”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.