Onda adequa una aula en el CEIP Miralcamp per a l’escolarització de 2 i 3 anys

L’Ajuntament d’Onda està adequant una de les aules del CEIP Miralcamp perquè en el pròxim curs que s’iniciarà al setembre puga albergar alumnes de 2 a 3 anys. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha assegurat que “des del departament d’Educació, que dirigeix la tinent d’alcalde  Encarna Ribes, han dut a terme les gestions pertinents per a facilitar aquest accés a l’educació a l’alumnat de 2 anys en la localitat. Aquest és un gran pas per a la localitat, ja que gràcies a aquestes obres podrem acollir l’educació per als menors de tres anys en aquest centre, facilitant l’accés a l’educació pública cada vegada més primerenc. Des de l’equip de govern apostem, com fa la Generalitat, per un ensenyament públic de qualitat i accions com aquesta ens fan avançar en aquest camí, millorant la qualitat de vida de moltes famílies onderes”.

En aquest sentit, les actuacions que s’estan duent a terme al centre segueixen les exigències de la Conselleria d’Educació per a poder obtenir l’homologació corresponent i acollir a l’alumnat de dos anys en les millors condicions possibles. Així, s’està escometent una millora de l’accés a l’aula, l’adequació del sòl del pati i de la calefacció. “D’aquesta manera, gràcies a les gestions dutes a terme per l’equip de govern, i a les reivindicacions que en el seu moment elevem a la Generalitat, els més de 200 onderes que van nàixer l’any 2016, han pogut optar a aquest servei escolar públic augmentat la gratuïtat és aquesta etapa educativa i continuant per l’aposta per l’educació des d’etapes molt primerenques”, ha afirmat l’alcalde després de la visita que ha efectuat aquest matí al centre acompanyat de Ribes.

Cal recordar que aquest servei se suma a altres ajudes i subvencions que ofereix l’actual equip de govern a les famílies onderes com el Xec Guarderia, o les ‘Escoletes’ que es realitzen en Nadal, Pasqua o a l’època estival, amb la finalitat de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral i de garantir l’accés de tots els menors a l’educació. “Des del consistori seguirem treballant per situar l’educació com un pilar bàsic en la nostra societat. No anem a escatimar en esforços ni recursos per a aconseguir un accés just i igualitari per a tots els xiquets d’Onda, siga quina siga la seva situació familiar”, ha destacat l’alcalde qui ha conclòs dient que “el municipi també millorarà altres centres educatius de la localitat a través del Pla Edificant, també de la Generalitat Valenciana”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.