Onda aconsegueix el cicle superior d’anglès en l’aulari de l’EOI

L’Ajuntament d’Onda ha aconseguit per a l’aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes de la localitat un nou curs formatiu del cicle superior d’anglès que s’impartirà a partir del pròxim curs 2018/2019 en l’aulari de l’IES Serra d’Espadà. La regidora d’Educació, Encarna Ribes, ha assenyalat que “és molt important per a la nostra ciutadania comptar amb una major oferta en l’aprenentatge d’idiomes per al curs que ve i la concessió del C1 d’anglès és una molt bona notícia. Des de l’inici de legislatura, l’equip de govern que dirigeix l’alcalde, Ximo Huguet, hem apostat per incrementar la formació de la ciutadania i hem invertit recursos municipals per a fer-ho, però també hem dut a terme gestions perquè altres administracions invertisquen en la nostra localitat i curs a curs anem veient aquestes millores”.

Així, l’aulari d’Onda que depèn de la EOI de Castelló i que passarà a dependre de la EOI de Vila-real quan aquesta es constituïsca ja pot sumar en el curs que comença al setembre aquest nou grup de C1 d’anglès, el nivell més alt que s’imparteix en la província. Aquest nivell s’unirà als set grups dels diferents cursos d’aquest idioma que ja existien en la localitat, als dos grups de francès i als dos d’alemany que fins ara s’impartien en les dependències de l’IES Serra d’Espadà. cal recordar que les Escoles Oficials d’Idiomes són centres públics d’ensenyament d’idiomes on es pot aprendre llengües a nivell no universitari i els seus cursos van dirigits a persones que necessiten aprendre o perfeccionar les seues competències o obtenir un títol acreditatiu del seu nivell de competència.

Encarna Ribes explica que “l’aprenentatge oficial d’idiomes i l’acreditació d’aquests coneixements sol ser molt important per a moltes persones, ja siga per a optar a places d’ocupació pública o per a accedir a alguns llocs de treball. Per a aquest equip de govern és molt important que la ciutadania d’Onda estiga en constant formació i tinga un millor accés al mercat laboral perquè açò farà augmentar la seua qualitat de vida i facilitar-li la competència, a més, si es duu a terme des d’una institució pública com la EOI es facilita l’accés a aquest ensenyament a tot els públics, oferint un garantia de qualitat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.