L’Ajuntament d’Onda augmenta la col·laboració amb Hosturionda

L’Ajuntament d’Onda ha signat un conveni de col·laboració amb Hosturionda per al desenvolupament d’activitats de dinamització del sector hostaler i de les visites a la localitat. Enguany la xifra ha incrementat fins als 15.000 euros, respecte als 12.000 que es van destinar en 2017, amb la finalitat de que es puguen millorar i augmentar els esdeveniments organitzats per l’associació que promocionen els interessos econòmics i socials d’Onda. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, afirma que “l’actual equip de govern, des de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde, Ángel Badenas, torna a unir llaços amb Hosturionda i signa un conveni amb l’associació demostrant el seu compromís amb els hostalers de la localitat. A més, en les bases del conveni es reflecteix una aposta ferma i decidida per polítiques d’innovació tecnològica que servisquen per a una posada al dia permanent de totes les empreses d’hostaleria i turisme que componen l’associació local”.

En virtut del conveni, Hosturionda es compromet a realitzar campanyes, jornades i rutes genèriques de promoció i dinamització del sector, posicionament en xarxes socials i dur a terme accions formatives relacionades amb la seua activitat. L’alcalde destaca la importància que té per a Onda la materialització d’aquest conveni “que es va recuperar el passat any i que no se signava des de 2013. Per a aquest equip de govern, el suport a aquest sector és prioritari, ja que són generadors de llocs de treball i són claus en la dinamització econòmica de la nostra ciutat” i recorda que “recuperem aquest conveni perquè el des que comencem a governar en 2015, l’Ajuntament està bolcat en el desenvolupament del turisme, amb l’objectiu de dinamitzar l’economia del municipi”.

En aquest sentit, Huguet ha destacat que l’objectiu d’aquest conveni és dinamitzar en la ciutat el turisme, la gastronomia i l’hostaleria, uns actius que són “generadors d’ocupació. En l’inici del mandat vam apostar per diversificar l’economia i anar a la recerca d’altres fonts d’ingressos que complementen a la indústria. Onda té un gran patrimoni cultural i natural que pot servir de gran atractiu per a visitants que vulguen completar les seues vacances en la província o venir directament a conèixer la nostra ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.