La fira medieval d’Onda espera milers de visites a les seues més de 50 activitats

L’Ajuntament d’Onda ha organitzat per als dies 10, 11 i 12 d’agost la fira medieval que comptarà amb una àmplia programació que inclou més de 50 activitats per a tots els públics i que espera congregar a milers de visitants a la localitat, en ser l’única fira medieval de la província de Castelló que se celebra a l’interior i voltants d’un castell de l’època. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha presentat aquest esdeveniment al costat del tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, i ha destacat que “cada any, des de l’àrea que dirigeix Badenas, fem un esforç per programar aquesta activitat que ja s’ha consolidat com un gran atractiu turístic de la ciutat i de referència en la Comunitat Valenciana. És una fira que posseeix un gran atractiu, ja que es desenvolupa en un entorn espectacular com és el castell d’Onda i el nostre centre històric, que encara guarden reminiscències de l’època medieval, per açò milers de persones s’acostaran a la localitat i comprovaran els encants i l’hospitalitat del nostre municipi”.

La fira medieval, entre les seues múltiples activitats compta amb tornejos a cavall, música a diferents hores, xarrades didàctiques, activitats infantils, exhibicions de falconeria i una infinitat d’esdeveniments variats que la fan molt especial, enguany amb la major implicació de les associacions d’Onda, com la de la Associació de Cavallers Medievals Onda, que estarà molt present, els membres de la Escola Municipal de Teatre o Hosturionda, els associats de la qual han preparat menús especials per a l’ocasió. “Volem aprofitar aquests dies en els quals ens transportem a una altra època per a ensenyar la nostra ciutat i potenciar la nostra economia, ja des de l’equip de govern hem dut a terme una política de diversificació econòmica que ens ha fet apostar pel turisme com a actiu local. Així, des de l’àrea de Dinamització Econòmica s’ha participat en diferents fires del sector per a promocionar esdeveniments com aquest, que complementen l’oferta de la província de Castelló i ens ajuden a donar a conèixer l’enorme patrimoni cultural i natural del que disposem a Onda”, assegura Huguet.

Finalment, l’alcalde ha volgut “convidar a qui no conega Onda al fet que s’acoste durant aquests dies perquè podrà gaudir d’un gran esdeveniment com la fira medieval i tot el que açò comporta i als quals ja la coneguen al fet que la gaudisquen durant aquests dies es presenta una oportunitat única per a degustar la rica gastronomia local i quedar-se a passar el cap de setmana per a conèixer de primera mà el lloc. A més, m’agradaria animar als onders a què també isquen al carrer durant la fira i gaudisquen de la seua ciutat i de l’ambient que ens trasllada a l’edat mitjana durant unes jornades”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.