Els artistes perfilen els últims detalls de la Fira 3+1 Intertrànsit d’Onda

L’Ajuntament d’Onda ha promocionat avui a la Tourist Info de la localitat la Fira 3+1 Intertrànsit que se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de juliol al centre històric del municipi i que reunirà a 9 artistes locals i convidats per a realitzar unes estades d’intercanvi en les diverses disciplines artístiques.L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “aquest esdeveniment és d’una gran singularitat i aprofitarem les visites que es puguen dur a terme aquest cap de setmana perquè coneguen el que va a succeir a Onda el pròxim i que es puguen animar a tornar als nostres carrers. Cal recordar que aquest equip de govern ha apostat pel turisme com una manera de diversificar l’economia local i que els fruits s’estan arreplegant amb l’augment de visites a la nostra ciutat durant totes les èpoques de l’any”.

Així, els artistes Laura Avinent, Juan Flores, Myriam Moreno i Carlos Asensio al costat de la creadora local, Mari Carmen Vidal han oferit una roda de premsa per a informar d’aquest esdeveniment que aconseguirà atraure més visitants a Onda la setmana vinent. Així mateix, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas ha acompanyat als protagonistes en aquest l’acte i ha animat a onders i visitants a viure aquesta experiència única que només la localitat ofereix.

“Volem promocionar les visites a la nostra localitat també en període estival, complementant l’oferta turística de la província, per açò vam crear aquesta fira fa tres anys i s’ha anat consolidant en el temps per a arribar a aquesta tercera edició amb molta força i totalment evolucionada en un esdeveniment artístic multidisciplinari i per a tots els públics. Aquesta proposta s’uneix a la fira medieval que se celebra a Onda a l’agost i que també reuneix a multitud de visitants i a les visites teatralitzades i altres esdeveniments culturals que es desenvolupen durant aquests mesos”, ha explicat Badenas en la roda de premsa.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.