El PP d’Onda menysprea al Consell Agrari

El PSPV-PSOE d’Onda ha lamentat el menyspreu mostrat pel Partit Popular de la localitat a les institucions locals després de no acudir a la reunió del Consell Agrari que els populars havien sol·licitat de forma reiterada, actitud que per als socialistes ‘desprestigia el treball que realitza aquest òrgan i reflecteix el nul interès del PP pels interessos reals dels onders’, han assenyalat fonts del partit.


L’absència dels populars en aquesta reunió convocada després de la seva insistència ha generat malestar entre tots aquells que formem el Consell Agrari. No entenem a què està jugant el PP, però per descomptat la seva prioritat no és escoltar necessitats i treballar per millorar Onda’, han explicat les mateixes fonts.


Al llarg dels últims tres anys els socialistes han atès les diferents peticions del Consell Agrari. De fet, en l’actualitat s’estan duent a terme treballs d’adequació en set camins rurals destinats a millorar el revestiment d’aquestos vials d’ús agrícola. A més, la Brigada Verda està desenvolupant tasques de neteja en els marges d’aquest tipus de vies amb la finalitat de contribuir a la seguretat dels seus usuaris, a la seva conservació i a la prevenció d’incendis.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.