Onda proposa esdeveniments per a tots els públics per a seguir fomentant el turisme

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde, Ángel Badenas, ha anunciat l’àmplia programació que es realitzarà en la localitat durant els mesos d’estiu i que serviran per a dinamitzar l’economia i incentivar el turisme. Badenas ha explicat que “un any més, des de l’equip de govern que dirigeix l’alcalde Ximo Huguet, anem a seguir apostant per donar a conèixer Onda i totes les oportunitats d’oci i cultura que ofereix, per a seguir rebent visitants i per a fer que la ciutat seguisca creixent i millorant la seua economia”.Cal recordar que durant els mesos d’estiu de l’any passat Onda va batre rècords de visites gràcies als diferents esdeveniments que des del consistori es van organitzar i a l’alta presència de la localitat en fires de turisme, com les de Pamplona, Sant Sebastià, Bilbao, Barcelona o Zaragoza. Enguany s’està repetint la fórmula per a seguir consolidant aquest sector com un motor important de dinamització i creador de llocs de treball. En aquest sentit, el tinent d’alcalde també ha destacat que, “com a novetat, enguany, Onda estarà present en la Fira de Turisme de la Ciutat de les Arts i les Ciències, que se celebrarà del 8 a l’11 d’octubre, i que tindrà un punt d’informació perquè tots els interessats coneguen les diferents i variades opcions que té la ciutat, tant per la seua riquesa històrica i cultural com pel seu patrimoni natural”. Així, des del consistori es continua treballant en la línia de consolidar la marca Onda com una destinació turística que ofereix múltiples opcions cara l’època estival.

D’aquesta manera, al juliol se celebrarà a Onda el festival ‘3+1 Intertrànsit’, on els artistes podran exposar i realitzar les seues obres en diferents cases del centre històric de la localitat. Aquest festival celebra enguany la seua tercera edició i cada vegada són més els artistes, tant locals com d’altres ciutats, i els veïns en general, els que mostren el seu interès per tota la programació que es realitza entorn de la cultura i l’art.

A més, la ciutat donarà la benvinguda a l’agost amb les festes al patró. El romiatge del Salvador acull cada any a milers de veïns i visitants que pugen a l’ermita a demostrar el seu fervor. Amb motiu de les festes patronals, enguany Onda acollirà el concert de Miguel Poveda, un dels artistes més importants del flamenc a Espanya que està recorrent mig món amb el seu tour ‘EnLorquecido’. El concert serà el 4 d’agost i les entrades ja poden comprar-se en ticketmaster.es.

Com ja és tradició, a l’agost Onda es viurà la història amb la celebració de la seua Fira Medieval. Cada any, el castell i el centre històric de la localitat s’engalana per a viatjar al passat i rebre a milers de turistes. Concerts de música antiga, torneig de cavalls, espectacles de màgia o tallers infantils formaran part d’un programa variat que conjuminarà desenes d’activitats per a públic de totes les edats. A més, ja al setembre, se celebrarà la Fira de Sant Miquel, un esdeveniment que combina compres, gastronomia, desfilades solidàries, música i tallers per a grans i xicotets, i que serà la bestreta de la Fira d’Onda, que enguany compleix la seua 150 aniversari i que és, cada any, un gran aparador de la ciutat pels milers de visitants que rep.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.