Onda presenta la fira 3+1 Intertrànsit per a potenciar les visites en juliol

L’Ajuntament d’Onda ha presentat la tercera edició de la Fira 3+1 Intertrànsit que se celebrarà del 13 al 15 de juliol en la localitat i que reunirà 9 artistes locals i convidats per a realitzar unes estades d’intercanvi en les diverses disciplines artístiques. A més, el consistori, ha programat una sèrie de tallers i actuacions complementàries que enriquiran la mostra i serviran d’atractiu per als visitants. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet ha assenyalat que “aquesta és una activitat que dins del treball de l’equip de govern cerca diversificar l’oferta cultural i turística en la província de Castelló durant el mes de juliol i atraure visitants a la nostra ciutat durant ixes dates. L’any passat va ser un èxit de participació i una molt bona experiència, ja que es van poder contemplar i crear obres de gran qualitat realitzades en les estades dels artistes convidats. Esperem repetir l’èxit en aquesta edició i que els creadors traslladen bones sensacions que permeten que aquesta fira vaja creixent”.

El primer edil ha volgut agrair “el treball de la comissària de l’esdeveniment, Lidón Sancho, de l’Aula UJI Vila d’Onda que s’ha implicat al 100% en el projecte i del departament de Dinamització Econòmica, que dirigeix el tinent d’alcalde, Ángel Badenas, perquè han programat unes activitats complementàries de gran nivell que enriqueixen moltíssim l’esdeveniment” i ha afegit que “s’ha treballat molt dur per a desenvolupar una gran oferta als visitants que vulguen conèixer Onda i hem creat aquesta oferta al juliol perquè a l’agost ja comptem amb la fira Medieval que obté un gran èxit, així com les visites teatralizadas al centre històric que se celebren dos caps de setmana al mes. Des de l’equip de govern pensem que el turisme és un motor econòmic en la localitat i que cal potenciar-ho perquè disposem d’un gran patrimoni natural i cultural que donar a conèixer”.

La Fira 3+1 Intertrànsit es desenvoluparà íntegrament en el centre històric protegit d’Onda, amb activitats per a tots els públics com a concerts, teatre, circs, així com els citats tallers artístics per a poder gaudir i donar promoció a aquest entorn. Per la seua banda, la comissària Lidón Sancho ha destacat “que aquesta edició busca oferir una visió holística de la cultura, conjuminar el treball d’artistes contemporanis que facen èmfasis en la localitat d’Onda compartint experiències amb artistes locals. Volem promocionar una xarxa de comunicació i connexió entre els artistes perquè es puguen afrontar noves creacions”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.