Onda posa en marxa un programa per a fills de parelles en procés de ruptura

L’Ajuntament d’Onda engegarà un programa de parentalitat per a atendre als fills de parelles en procés de ruptura on existisca algun tipus de conflictivitat. La tinent d’alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella explica que “el programa que proposem consisteix en la plena implementació d’un recurs nou per a la nostra localitat, pel qual, mitjançant la coordinació amb els Jutjats de Nules i el Centre Municipal de Serveis Socials, es remetran aquells casos de ruptura de parella en els quals hi ha implicades famílies d’Onda i en els quals hi haja una certa conflictivitat, perquè un equip de professionals especialitzats en l’àrea de família desenvolupe accions de Coordinació de la parentalitat. Es tracta d’incrementar els serveis que ja oferim a la ciutadania i que ens fan ser una ciutat totalment integradora, que, gràcies a la gestió de l’alcalde, Ximo Huguet, es preocupa pels seus habitants, fent polítiques reals d’inclusió”.

Aquest programa duu a terme una sèrie d’accions que tracten d’educar a pares i mares per a fer-los conscients de l’impacte que poden tenir els seus comportaments en el desenvolupament dels menors, així com de crear un ambient relaxat que permeta a aquests adaptar-se millor a la nova estructura familiar. “Des de l’àrea de Serveis Socials anem a coordinar aquestes actuacions per a reduir els comportaments conflictius entre progenitors, manejant les situacions d’ira i millorant la comunicació. Així mateix, es col·laborará amb les persones professionals que estan treballant amb la família, amb el propòsit d’oferir serveis coordinats i monitoritzar les conductes de les mares i pares, per a assegurar-se que estan complint amb les seues obligacions”, explica Aguilella.

Finalment, la tinent d’alcalde explica que “aquest equip de govern va a continuar augmentant la inversió que duem a terme per habitant per a la seua inclusió social. cal recordar que Onda se situa molt per sobre de la mitjana autonòmica, però no anem a conformar-nos amb açò i anem a seguir treballant per continuar sent un referent en els aspectes socials com ho hem segut fins ara”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.