Onda obri el període d’inscripció de l’Escoleta d’Estiu del 12 al 14 de juny

L’equip de govern que lidera l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, és sensible als esforços que han de realitzar els veïns de la localitat quan arriben les vacances i han de mantenir ocupats als xiquets mentre treballen. És per açò que l’Ajuntament torna a engegar una nova ‘Escoleta d’Estiu’ perquè els familiars puguen anar tranquils a treballar sabent que els seus fills estan ben atesos. En aquest sentit, l’alcalde ha destacat que, “per a aquest equip de govern, la conciliació laboral és un tema fonamental per al benestar de la família i per açò continuem oferint el servei de l’escoleta”.D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Onda ha anunciat que obrirà el proper dimarts el termini d’inscripció d’aquesta edició de l‘Escoleta d’Estiu, dirigida a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys de la localitat. Huguet, ha explicat que “un any més, des del consistori, posem a la disposició dels onders aquest servei que no solament farà que els més xicotets compten amb un espai d’activitats i jocs en les vacances d’estiu, si no que a més, és un suport per a les famílies en donar la possibilitat de conciliar la vida laboral amb la personal”.

Les famílies interessades en aquest servei hauran de presentar la fulla de preinscripció degudament emplenada del 12 al 14 de juny a la Casa de la Cultura, en un horari de 10.00 a 13.00 hores, i la vesprada del dimarts de 16.30 a 18.30 hores. Les places són limitades i les preinscripcions seran acceptades per ordre de registre. El 18 de juny, l’Ajuntament publicarà el llistat d’admesos la pàgina web municipal i en la Casa de la Cultura.

Des de l’àrea d’Educació que dirigeix Encarna Ribes es continua treballant per a donar als xiquets que participen en aquest servei una àmplia oferta de serveis i activitats de caràcter educatiu, esportiu, lúdic i d’hàbits saludables. Igual que l’any passat, la Escoleta comptarà amb tres modalitats diferents amb més de 800 places. ‘Un estiu d’art’, que està dirigit a alumnes d’Educació Infantil i Primària, es realitzarà al CEIP Pius XII des del 2 al 27 de juliol i oferirà 360 places. D’altra banda, es realitzarà la modalitat ‘Un estiu esportiu’, també per a alumnes d’Infantil i Primària en els dies de vacances de juny, del 25 al 29, amb 180 places; i de 3r a 6é de Primària per als dies de juliol, del 2 al 27, amb 90 places. Finalment, ‘Un estiu de ceràmica’, dirigit a alumnes de Primària, que tindrà lloc al Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ del 2 de juliol al 29 d’agost i ofereix 180 places. Totes elles inclouen el servei d’acolliment matutí i vespertí.

Els preus oscil·laran entre els 18 i els 36 euros per quinzena. “Enguany hem intentat ajustar més encara els preus per a poder garantir que totes les famílies tinguen accés al servei”, ha explicat l’alcalde. A més, les famílies que així ho desitgen, poden sol·licitar el servei de menjador.

També, amb l’objectiu de fomentar i promoure la inclusió i la cohesió social, en coordinació amb l’àrea de Política Social, que gestiona Mari Carmen Aguilella, s’assegura que els xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat d’entre 3 i 12 anys també puguen assistir a la ‘Escoleta’.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.