Onda Incidències arreplega un miler de nous avisos durant el 2018

L’aplicació que va posar en marxa l’Ajuntament d’Onda perquè la ciutadania poguera comunicar les incidències al consistori, ‘Onda Incidències’, ha registrat prop d’un miler d’avisos durant el que ha transcorregut del 2018. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, assegura que “són unes xifres molt satisfactòries, ja que ens permeten conèixer les problemàtiques que van sorgint en la localitat i actuar de la millor manera possible. La comunicació contínua amb la ciutadania és un dels pilars de l’actuació d’aquest equip de govern, perquè volem construir la ciutat entre tots, per a açò, aplicacions com aquesta són molt útils i ajuden al fet que la gestió diària siga cada vegada més excel·lent i puguem dotar als onders d’una major qualitat de vida”.

Des de gener al que ha transcorregut de juny, els serveis municipals han solucionat prop d’un 90% d’aquestes problemàtiques que s’han arreplegat amb l’eina. La gran majoria d’avisos s’han efectuat pels veïns de la localitat, la resta han sigut duts a terme per agents de la Policia Local, tècnics municipals o conserges dels edificis. A més, existeixen algunes comunicacions que no es poden resoldre al no pertànyer a competències municipals. “El nombre d’incidències solucionades demostra el compromís i implicació per millorar la situació el més ràpid possible. Per a nosaltres, el més important són els nostres veïns i veïnes, per açò anem a seguir treballant per a augmentar aquestes xifres i, dins de les possibilitats del consistori, resoldre-les el més ràpida i diligentment possible”, assegura Huguet.

L’eina va ser creada perquè els onders puguen alertar de diferents problemes al consistori de forma fàcil, senzilla i ràpida, ja siga a través del telèfon mòbil, la tableta o l’ordinador. “aquestes dades també són positives, perquè mostren l’interès dels residents per col·laborar per a millorar la ciutat i poder comunicar-se amb l’Ajuntament d’una forma més directa. Així mateix, hem percebut un augment considerable respecte a l’anterior sistema que teníem per a donar avís al consistori a Onda, ja que des que es va engegar, fa poc més d’un any fins a l’actualitat s’han registrat més de 2.000 avisos, mentre que en el 2016 tan sol van ser 800”, conclou el primer edil.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.