Les obres del ‘apeadero’ d’Onda avancen a bon ritme

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Territori preveu que les obres dels accessos a Onda des de la CV-10 pel nomenat ‘apeadero’ estiguen finalitzades íntegrament durant l’estiu. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha visitat els treballs, al costat de Carlos Domingo, director general d’Obres Públiques del Consell i la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer, i ha manifestat que “segons ens comenten els tècnics de la Generalitat, aquestes obres van complint els terminis i si continuen així, es podran gaudir plenament en el mes de setembre quan torne a començar el curs. Són uns treballs que van a descongestionar l’accés a la nostra localitat des de Castelló i València i s’executen després de diversos estudis per a triar la millor opció”.

Les obres per a l’adequació d’aquests accessos tenen un pressupost de 240.000 euros i van a suposar que els vehicles que accedisquen des de la CV-10 a Onda, no hagen de passar per la rotonda i ho facen directament a la CV-20, evitant així el col·lapse i les cues en la mateixa autovia. Aiximateix, aquells veïns que circulen per la CV-20 i es vulguen dirigir en sentit València van a veure millorat l’accés directe a la CV-10, sense passar per aqueixa rotonda. Aquests treballs també es van a efectuar en el carril Aquest del vial per a l’accés a Vila-real i des d’aquesta localitat. Domingo ha explicat que “anem a intentar que les obres interferisquen el mínim possible en la vida dels usuaris de les carreteres i que duren el mínim temps possible. A més, esperarem a tenir finalitzada l’actuació en el mateix vial a Borriol”.

“Gràcies a la col·laboració amb la Generalitat anem a millorar la situació d’una via d’accés al nostre casc urbà que utilitzen prop de 12.000 vehicles al dia. Per a nosaltres és molt important perquè millorem la qualitat de vida de la nostra ciutadania i aportem valor a les empreses que tenim en la nostra ciutat. A més, demostra que el treball conjunt de dues institucions pot donar els seus fruits i seguirem ampliant aquesta col·laboració”, finalitza l’alcalde..

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.