L’alcalde intercanvia projectes Smart City amb l’Ajuntament de Torrent

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel secretari de la localitat, Carlos Forés, han mantingut aquesta setmana una trobada amb l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, i el regidor de Modernització de la localitat valenciana, Andrés Campos, amb la finalitat de compartir experiències sobre la gestió de recursos Smart City per a ambdues ciutats. El primer edil onder ha destacat després de la reunió que “ha sigut una trobada fructífera ja que hem posat en comú problemes i solucions que afecten a l’hora d’afrontar aquests projectes. L’equip de govern que dirigisc està decidit a apostar per aquest tipus de plans i així ho farem, en bona part, gràcies als 5 milions d’euros obtinguts dels Fons Feder de la Unió Europea, després de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada (EDUSI) que vam elaborar a l’inici de la legislatura”.

L’alcalde d’Onda assegura que “vam acudir a la trobada per a explicar les accions que Onda ja ha dut a terme, com per exemple la millora de l’atenció als visitants amb panells intel·ligents, anem a seguir invertint en projectes intel·ligents perquè pensem que millorem la qualitat de vida de la ciutadania, posant al seu abast eines que faciliten el seu dia a dia” i afegix que “per la seua banda, a Torrent s’estan desenvolupant projectes molt interessants que podrien ser exportables a la nostra localitat”.

Huguet recorda que “des que vam arribar a l’alcaldia, hem fet un gran esforç a millorar la gestió local, dotant-la de recursos per a reduir el consum de paper i acostant-la cada vegada més a la ciutadania, facilitant l’accés electrònic i atorgant-li a les veïnes i veïns l’administració que es mereixen. A més, hem apostat per nous recursos tecnològics. Totes aquestes inversions van encaminades a fer de la nostra ciutat un lloc més intel·ligent i millorar la qualitat de vida de la ciutadania”. Així, Onda iniciarà la inversió de 500.000 euros, procedents de la EDUSI, per a escometre inversions en aquest sentit. “Al principi de legislatura vam iniciar aquests projectes per a dur a terme importants millores en la ciutat. Ara anem a començar a arreplegar els fruits d’aquest treball i prompte es van a conèixer els projectes que donaran a Onda aqueixa qualitat de ciutat intel·ligent. Cal recordar que aquestes inversions tenen totes caràcter sostenible, per la qual cosa, a més d’incrementar la qualitat de vida, han d’ajudar-nos a ser més respectuosos amb el medi ambient”, conclou el primer edil.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.