Els treballadors de l’EMCORP realitzen un centenar de treballs de manteniment a Onda

Els sis treballadors del programa EMCORP de l’Ajuntament d’Onda han dut a terme un centenar d’actuacions de manteniment en la localitat per a contribuir a millorar la situació de diversos solars rústics i urbans i de gran part del mobiliari urbà. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha destacat que “una gran part d’aquestes actuacions s’han desenvolupat a petició de la ciutadania gràcies a l’aplicació que ha engegat aquest equip de govern, Onda Incidències, amb la qual els veïns poden transmetre aquest tipus de situacions perquè siguen solucionades. Aquesta és una mostra més que volem construir la ciutat entre totes i tots i que som un executiu totalment accessible per als onders”.

A través de l’àrea de Dinamització Econòmica, que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Bandenas, aquestes sis persones han dut a terme importants actuacions en els sis mesos que ha durat el programa  que està destinat a aturats de més de 30 anys. Per exemple, han millorat  zones molt importants com el Barri del Tossalet, l’avinguda Andalucía amb els seus aparcaments públics, al parc del General Arrando, o en camins com el Camí Font de la Penya i els seus adjacents, el de la Sènia Ferreres o Sant Francesc, entre uns altres.

L’alcalde ha indicat que “per a aquest equip de govern, millorar la qualitat de vida de tots els onders és una prioritat i, amb l’engegada d’aquest tipus de programes, no solament ens ocupem que la ciutat tinga un manteniment adequat, cuidant-la i preservant-la, sinó que es dóna l’oportunitat de tenir un lloc de treball a persones que tenen més dificultat per a accedir al mercat laboral”.

Cal recordar que Onda invertirà en 2018 més de 3 milions d’euros en programes d’ocupació, a través de fons propis i subvencions que ha aconseguit d’altres administracions, gràcies a la bona gestió que està realitzant aquest equip de govern. “Encara que l’ocupació no és competència de l’Ajuntament, anem a fer tot el possible per a reduir les xifres de l’atur i oferir noves oportunitats als onders, per açò també tenim previst repetir el programa EMCORP en aquest exercici”, ha assenyalat Ximo Huguet, alcalde d’Onda, qui ha afegit que “seguirem treballant en aquesta línia per a aconseguir subvencions d’altres administracions i poder dur a terme aquests plans que enguany beneficiaran a uns 200 veïns del municipi”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.