Els socialistes celebren una jornada participativa per construir entre tots l’Onda del futur

El PSPV-PSOE d’Onda ha celebrat la jornada participativa ‘Onda Millora amb Vosaltres’ amb la voluntat de recollir propostes de millora de la ciutadania i complir així amb la voluntat dels socialistes de construir entre tots i totes l’Onda del futur. L’acte ha reunit al Campus Espai d’Oci a l’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, els regidors de l’equip de govern, i a més d’un centenar de veïns i veïnes. 
Serveis com la Unitat de Respir per a les persones amb alzhèimer, una segona residència per a la tercera edat, la construcció d’un parc infantil o un servei d’assessorament per a les associacions han estat algunes de les peticions realitzades pel públic.
‘La nostra manera de fer política escolta i atén les demandes dels onders perquè la nostra prioritat és millorar la seva qualitat de vida. Volem construir l’Onda del futur entre tots i totes, per la qual cosa estem molt satisfets amb aquesta jornada d’idees en la qual hem pogut estrènyer llaços amb la ciutadania i prendre nota de les seves propostes de millora’, ha indicat el Secretari General de l’Agrupació Local, Ximo Huguet.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.