El PSOE d’Onda valida la seva gestió amb el compliment de més del 70% del programa de govern

El PSPV-PSOE d’Onda ha validat la gestió duta a terme durant aquestos tres anys de legislatura amb el compliment de més del 70% del programa de govern que van presentar a la ciutadania en 2015, xifra que posa de manifest el compromís ferm dels socialistes amb la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes.


El Secretari General de l’Agrupació, Ximo Huguet, ha assenyalat que ‘el compliment del 70% del programa electoral és un clar indicatiu de l’esforç que estem realitzant dia a dia per millorar Onda. En aquestos 3 anys hem aconseguit materialitzar gran part d’aquestos compromisos que vam adquirir amb els onders, però sobretot, hem aportat una nova manera de governar responsable i transparent que escolta a la ciutadania i atén les seves reivindicacions’.
De fet, gran part dels punts complerts afecten directament a les necessitats de la ciutadania i impliquen nombrosos avanços en matèria d’infraestructures, ocupació, educació o serveis socials. De fet, l’accés directe a l’Apeadero des de la CV-10, la Ronda Nord i el carril bici de connexió de la CV-10 són projectes que ja estan en marxa, mentre que la declaració d’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana està possibilitant la rehabilitació del centre històric i l’accés a ajudes econòmiques per a aquest fi.
Així mateix, la política reivindicativa dels socialistes ha aconseguit nombroses subvencions de les administracions europea, autonòmica i provincial, que s’han materialitzat en un ampli itinerari de programes de formació per al foment de l’ocupació i per a la millora dels serveis assistencials de proximitat, uns altres dels punts acordats en el seu moment amb els onders.
La urbanització de l’Apeadero de Betxí, la pavimentació dels carrers Moncofa i Joan Fuster, la dotació d’un parc infantil a la zona Pío XII o la creació d’una zona d’esbargiment en el Racholar són unes altres de les promeses ja complertes, que s’uneixen al manteniment òptim dels polígons industrials, l’adequació de les instal·lacions esportives i la celebració de competicions, els plans de suport al comerç i al sector hostaler, o l’impuls del teixit associatiu local.
D’altra banda, els socialistes també es van comprometre a fomentar mecanismes de participació ciutadana i transparència per aportar claredat i honestedat a la gestió municipal, punts que s’han concretat mitjançant els Pressupostos Participatius o la creació del Portal de Transparència.
‘Tenim molt clar que governar exigeix gestionar de forma efectiva i transparent els recursos per aconseguir resultats que suposen millores reals per a la ciutadania. Estem demostrant que som un govern de confiança que compleix la seva paraula, i anem a seguir treballant per seguir construint l’Onda del futur entre tots i totes’, ha afegit Ximo Huguet.
La creació de l’Oficina d’Intermediació Hipotecària, l’ampliació d’ajudes a totes les etapes educatives, la dinamització del Casal Jove, la gratuïtat del servei d’autobús per a estudiants, l’ampliació del Pla d’Igualtat o la potenciació del Museu del Taulell com a referent nacional també conformen aquesta bateria de promeses complertes.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.