El PSOE denuncia la vinculació del PP de la localitat amb el finançament il.legal de la trama Gürtel

El PSPV-PSOE d’Onda ha denunciat la vinculació del Partit Popular de la localitat amb el finançament il·legal de la trama Gürtel després de conèixer la sentència del cas, que també ha inclòs un acte que es va organitzar a Onda el 2008 i que ha esquitxat a diversos municipis de la província.


Aquesta sentència demostra que els populars d’Onda s’han recolzat en la corrupció del PP, per la qual cosa Salvador Aguilella té pendent un exercici de decència i dignitat política. No obstant això, lamentem que segueixca amagant-se i ocultant la realitat d’una sentència, per la qual cosa hauria de donar explicacions i demanar disculpes als onders o dimitir’, ha indicat en roda de premsa Maite Font, portaveu de l’Executiva Local.


En aquesta compareixença davant els mitjans de comunicació la portaveu de l’Executiva Local ha estat acompanyada per Lidón Adelantado (Presidenta) i per Asensio Blaya (Política Municipal), i en l’acte s’ha mostrat la documentació de la sentència en la qual apareix un acte celebrat el 26 d’abril de 2008 en el Teatre Mònaco de la població, que queda inclòs en la llista de serveis prestats per Orange Market i abonats fora del circuit legal.

 

Esperem que l’equip de Salvador Aguilella actue en conseqüència, doncs ha quedat acreditat que la trama Gürtel ha treballat amb els populars d’Onda. La ciutadania mereix conèixer la veritat, doncs se l’ha enganyat durant tots aquestos anys’, ha afegit Maite Font.

 

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.