El ceramista Ovidiu Leuce serà l’artista convidat a les III Convivències Ceràmiques d’Onda

L’Ajuntament d’Onda ha anunciat el nom de l’artista convidat a les III Convivències Ceràmiques que promou el consistori i que es desenvoluparan entre el 27 de juny i l’1 de juliol  al Museu del Taulell ‘Manolo Safont’, sota la direcció del ceramista Ángel Igual.

Es tracta de Ovidiu Leuce, de Romania, país que marcarà el caràcter del mural conjunt que es realitzarà enguany. Aquest creador format a l’Acadèmia de Belles Arts de Roma i l’Acadèmia d’Art i Disseny de Cluj-Napoca (Romania), i amb residències artístiques a Itàlia i Turquia, ha exposat en alguns dels llocs més prestigiosos de Romania i Itàlia com  Cluj, festival Internacional MIQUES de Baia Mare, al Rome Art Week, National Museum of XXI Century Arts, Luigi Pigorini, Biblioteca Nazionale Centrale di Roma, Museum, Boccanera Gallery, Trento, i també participa a diferents workshops internacionals com el Lyon and Fondazione per l’art ONLUS, Academy of Fine Arts in Rome, Cornell University in Rome, Nomas Foundation, Rome, Forum Würth Capena, Waldorf School, Turda, Romania. A més, posseeix més d’una desena de publicacions que parlen sobre el seu treball.

Així mateix, l’organització ha desvetlat que un altre dels artistes convidats a la tercera edició de les Convivències Ceràmiques serà Iszlai Jósef, encarregat de realitzar una performance músic-pictòrica. Jósef és titulat en Cinema, Fotografia i Estudis de Mitjans, treballa com a dissenyador de so i compositor de nombrosos curtmetratges, animacions i  documentals. També ha sigut jurat de diversos concursos internacionals i és col·laborador de projectes produïts amb Sapientia EMTE Film, Universidad de Estudios de fotografía y Media,  Universidad de Arte y Diseño Moholy-Nagy de Budapest i la Universidad de Cine y Teatro  SZFE Budapest.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.