Arranca l’Escoleta d’estiu a Onda amb èxit de participació

Aquest matí ha començat a Onda una nova edició de l’Escoleta d’Estiu, en aquest cas la modalitat ‘Un estiu esportiu’, que es realitzarà del 25 al 29 de juny i del 2 al 27 de juliol i que reunirà a 270 alumnes d’Educació Infantil i Primària.

En total, uns 700 alumnes s’han matriculat en aquesta edició, donant cobertura ha tots els que han sol·licitat gaudir d’aquest servei municipal en les seues diferents modalitats: ‘Un estiu esportiu’, que acaba de començar; ‘Un estiu d’art’, dirigit a alumnes d’Educació Infantil i Primària, i que es realitzarà en el CEIP Pio XII des del 2 al 27 de juliol; i ‘Un estiu de ceràmica’, dirigit a alumnes de Primària, que tindrà lloc en el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ del 2 de juliol al 29 d’agost. D’aquesta manera, des del consistori s’ofereix un servei per als menors i les famílies amb una àmplia oferta d’activitats de caràcter educatiu, esportiu, lúdic i d’hàbits saludables.

L’actual equip de govern continua així recolzant als veïns de la localitat en els moments en els quals és més difícil conciliar la vida familiar amb la laboral. “Apostem per la conciliació i, amb l’engegada de les diferents ‘escoletes’, sabem que podem ajudar a les famílies aportant-los un lloc educatiu i lúdic en el qual deixar als seus fills ara que ja ha acabat el període lectiu”, ha explicat la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, qui ha recordat que “amb la finalitat d’afavorir l’accés de totes les famílies, enguany s’han tornat a ajustar els preus que oscil·len entre 18 i 36 euros per quinzena”.

D’altra banda, cal recordar que, en la línia de fomentar i promoure la inclusió i la cohesió social, en coordinació amb l’àrea de Política Social, que gestiona la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella, s’assegura que els xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat d’entre 3 i 12 anys també puguen assistir a l’Escoleta.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.