268 majors d’Onda reben el seu diploma per participar en els tallers municipals

Un total de 268 usuaris del Centre Integral de Majors (CIM) d’Onda han rebut els diplomes que acrediten la seva participació en els tallers que ha organitzat l’Ajuntament de memòria, de ceràmica per a la mobilitat de les mans, d’envelliment actiu amb la gimnàstica per a majors i de sevillanes.

La tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha estat acompanyada en aquests actes de clausura de la directora del CIM i dels diferents monitors que han impartit aquests tallers. Ribes s’ha mostrat molt satisfeta, un any més, per “l’enorme acolliment que aquests tallers han tingut entre els majors de la localitat” i ha destacat que “des del consistori seguirem oferint totes aquelles opcions que ajuden a millorar la qualitat de vida dels nostres majors i a promoure un envelliment actiu, afavorint les oportunitats de desenvolupament per a una vida saludable”.

En aquest trimestre, un total de 37 usuaris, repartits en tres grups, s’han beneficiat de l’últim taller de ‘Ceràmica per a la mobilitat de les mans’, que són derivats pels fisioterapeutes del centre i realitzen l’activitat per a ajudar a la recuperació i millora de mobilitat usant material ceràmic. Així mateix, durant els mesos de maig, juny i juliol, 118 usuaris repartits en dos grups han participat en els tallers d’envelliment actiu, altres 15 en el taller de sevillanes i 98 en els diferents tallers de memòria.

La tinent d’alcalde ha animant als usuaris del Centre Integral de Majors a “proposar  al consistori totes les millores que consideren perquè puguen incloure’s en aquests tallers el proper curs” i ha afegit que “l’equip de govern que dirigeix l’alcalde Ximo Huguet manté  el seu compromís amb aquest col·lectiu tan important de la societat ondera, i és per açò que anem a seguir treballant per a cobrir les seves necessitats i demandes, per a afavorir el seu benestar i la seva autonomia”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.