Onda promou en les fires la seva estratègia turística i aconsegueix atraure més turisme

L’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, des de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, manté la seva aposta de reforçar la presència de la ciutat en diferents fires per a seguir atraient visitants. “Continuem impulsant la marca Onda com a destinació turística en els principals mercats emissors de turistes. Ja hem estat presents a Barcelona, Bilbao o Sant Sebastià, i aquesta setmana viatjarem fins a Saragossa per a donar a conèixer als assistents de la fira ‘ARATUR’ l’entorn únic i exclusiu que presenta Onda”, ha destacat l’alcalde.

Les dades oferides per la Touris Info d’Onda revelen que comptar amb expositors d’aquest tipus en diferents fires atrau turisme nou. Per a l’alcalde de la ciutat, Ximo Huguet, “és molt important tenir presència en aquest tipus d’esdeveniments i poder mostrar al món sencer la gran diversitat de producte que ofereix Onda, amb una àmplia oferta cultural, de naturalesa i de turisme actiu, convertint a la ciutat en una destinació de gran interès en totes les fires”.

En aquestes fires, s’està promovent també l’última iniciativa de l’actual equip de govern que està donant molt bons fruits. “Es tracta del nou reclam de visites d’Onda que va nàixer fa uns mesos: la nova àrea de autocaravanes. Gràcies a aquesta zona s’ha incrementat el nombre de pernoctacions que s’han dut a terme al nostre municipi. A més, els usuaris han mostrat la seva satisfacció per l’alta qualitat que ofereix el recinte. Noves visites que, sense cap dubte, ens serveixen per a promocionar encara més les excel·lències d’Onda i anar incrementant el seu potencial turístic”.

A més de la presència d’Onda a les fires, l’Ajuntament segueix oferint experiències per a augmentar el nombre de visitants. Cal destacar el ple total que presenten les visites teatralitzades al castell i al centre històric enguany, que permeten tant a onders com a visitants conèixer de forma diferent, entretinguda i gratuïta l’important valor històric que posseeix la ciutat. Cal recordar que a causa de la gran demanda de l’any passat, en aquesta convocatòria s’ha augmentat l’oferta del nombre de recorreguts teatralitzats respecte a l’any 2017, passant de 12 a 15 sessions, la qual cosa permetrà a unes 750 persones gaudir-les enfront de les 600 de l’exercici anterior. En aquest sentit, Huguet ha assenyalat que “aquest tipus d’activitats que oferim, sumades a altres relacionades amb la història, l’art o la naturalesa, han obtingut un èxit de participació. Cal recordar que en 2017, el castell d’Onda va rebre quasi 50.000 visites, batent el seu rècord històric; i el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ va aconseguir quasi un 30% més d’afluència que l’any anterior, convertint-se cada vegada més en un referent nacional en el tema de la ceràmica”.

Finalment, l’alcalde s’ha mostrat positiu respecte a la gestió que està realitzant l’actual equip de govern en aquesta matèria i ha avançat que “enguany creiem que millorarem les dades de 2017. Ens han informat que el castell d’Onda ha rebut quasi 1.000 visitants més respecte al mateix període de l’any anterior, superant els 13.000 assistents des de l’1 de gener fins al 30 d’abril de 2018. Unes xifres que ens fan ser optimistes a falta de realitzar-se esdeveniments tan importants com per exemple la Fira Medieval que es realitzarà a l’agost”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.