Onda licita la renovació de la gespa de La Cossa i Olímpic

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat la incoació de l’expedient per a la licitació de les obres de remodelació dels camps de futbol de La Cossa i Olímpic. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha assegurat que “davant la gran quantitat d’esdeveniments esportius que se celebren a la localitat, hem establit com a prioritat, dins de la gestió que duem a terme a la ciutat, el manteniment i adequació de les instal·lacions esportives per a poder seguir albergant campionats tan importants com els quals s’han celebrat últimament a Onda. Aquestes obres són una nova mostra de la nostra aposta per continuar sent una ciutat cada vegada més saludable, que redunda en una millor qualitat de vida de la ciutadania”.

A la junta de govern local celebrada aquest matí s’ha aprovat licitar aquests treballs per una quantitat de 382.454,99 euros, que es destinaran a millorar les instal·lacions i canviar alguns elements que s’han deteriorat amb el pas del temps. Així mateix, aquest pressupost inclou el manteniment de la gespa artificial durant cinc anys, reparant els desperfectes que es puguen causar. “Durant el passat any, es van celebrar a Onda més de 200 esdeveniments relacionats amb l’esport i enguany anem camí de repetir unes xifres similars. És per açò pel que, des de la regidoria d’Esport, que dirigeix Francisco Chalmeta, s’està escoltant als clubs i les necessitats que tenen en els diferents recintes esportius”, ha indicat Huguet.

L’alcalde ha conclòs dient que, “cal recordar que, per a l’economia local, aquestes competicions esportives que se celebren a la localitat suposen una bona injecció i fins i tot han propiciat que es duguen a terme algunes pernoctacions a la ciutat. Així mateix, les persones que vénen a practicar esport a Onda o a acompanyar a algú que ho practica, també poden conèixer de primera mà els encants culturals i naturals del nostre municipi i moltes es plantegen repetir les seves visites amb finalitats més turístiques.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.