Onda impulsa amb la Conselleria la Ronda Nord i el bulevard comercial de l’avinguda País Valencià

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; el tinent alcalde de Dinamització Econòmica i Territori, Ángel Badenas; i la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer; s’han reunit amb el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo; per a impulsar els projectes de la Ronda Nord, la reurbanització de l’avinguda País Valencià per a convertir-ho en un bulevard comercial, i el carril bici de connexió de la carretera CV-10 amb l’interior de la Serra d’Espadà.

L’alcalde ha destacat que “aquests tres projectes estan inclosos en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada (EDUSI) que ens ha reportat a la ciutat 5 milions d’euros en inversions, finançats pels Fons Feder de la Unió Europea, per a transformar la nostra localitat. Estem treballant en aquests projectes, que es desenvoluparan fins al 2023, i hem trobat molt bona acceptació de la Conselleria de Territori, tal com ens ha traslladat el director general”.

Els representants municipals i els dirigents autonòmics han quedat emplaçats a una nova trobada per a seguir avançant en aquests projectes ja que “és necessària la col·laboració entre Generalitat i Ajuntament. Des del començament de la legislatura hem treballat per a gestionar la ciutat de la manera més responsable possible i aconseguint la col·laboració d’altres administracions, com en aquest cas, que es barregen les ajudes europees, la implicació del Consell i la gestió del consistori. Per a Onda, és molt important haver aconseguit, amb l’esforç de l’equip de govern, l’EDUSI i els fons continentals, ara anem a gestionar-ho perquè signifique una transformació per a Onda i que augmente la qualitat de vida de la ciutadania”, ha explicat

Finalment, l’alcalde ha conclòs dient que “seguirem treballant per a construir Onda entre totes i tots. L’actual equip de govern està compromès al màxim amb la ciutat i anem a optimitzar els recursos propis i externs perquè els ondenses tinguen el que es mereixen”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.