Onda espera l’autorització de Conselleria per a actuar al Camí Vell de Betxí

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Territori i Sostenibilitat que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, ha sol·licitat a Conselleria que permeta al consistori realitzar diferents obres de reacondicionament al Camí Vell de Betxí, que presenta zones amb grans sots i desperfectes.L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que, “per tractar-se d’una via pecuària, l’Ajuntament no té competència per a poder realitzar unes millores que s’han convertit ja en prioritàries davant l’alt grau de deterioració que presenta el camí i el perill que comporta tant per als onders com per als visitants d’altres localitats que transiten per aquesta via diàriament”. Així mateix, cal assenyalar que aquesta via té una gran afluència de tràfic, incloent el pas de vehicles pesats.

Des del mes de març s’està esperant una resposta per part de l’ens autonòmic perquè concedisca a l’Ajuntament l’autorització pertinent. Concretament, s’ha sol·licitat poder actuar en dues zones, una més al sud de 730 metres de longitud i una altra més al nord de 365 metres, per a procedir a la repavimentació pròpiament dita amb aglomerat asfàltic de les superfícies.

L’alcalde espera que al més prompte possible la Conselleria done llum verda a l’Ajuntament per a arreglar aquests trams que presenten un nivell de deterioració molt avançat i en els quals no s’ha realitzat cap manteniment important en els últims 15 anys. “Des de l’equip de govern anem a seguir reclamant a l’ens competent per a donar resposta a les necessitats dels veïns i contribuir a millorar la seva seguretat, donant una solució a curt termini als greus problemes que presenta aquest camí”, ha conclòs Huguet.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.