Onda aconsegueix que comencen les obres del carril directe que uneix l’autovia i la CV-20

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha iniciat les obres de l’enllaç directe entre l’autovia CV-10 i la carretera CV-20 a Onda. Quan estiguen finalitzades, els nombrosos vehicles, particulars i camions que conflueixen en la rotonda, deixaran de fer-ho podent utilitzar l’accés immediat. Els treballs els està realitzant l’empresa Becsa, dins del pressupost de manteniment de vials de la zona centre de Castelló, ja que és l’adjudicatària de les reformes en la CV-10.Cal recordar que, després de la seva última visita al municipi, la consellera María José Salvador va traslladar a l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, el compromís de la Generalitat a realitzar aquesta actuació a l’Apeadero de Betxí, que suposa una inversió de 250.000 i que millorarà aquesta zona estratègica d’accés a la localitat. L’alcalde Ximo Huguet portava anys reivindicant que s’actuara en aquesta zona per a aconseguir que “es millore la circulació i la seguretat dels ciutadans d’Onda, i de tots tots aquells veïns de poblacions del voltant que cada dia acudeixen al seu lloc de treball en la localitat, especialment en el sector del taulell”. Per tot açò, Huguet s’ha mostrat molt satisfet per “aconseguir materialitzar aquesta demanda històrica” i ha apuntat que “una vegada més, hem aconseguit el suport de la Conselleria amb aquesta obra tan reivindicada i que suposarà una millora útil per als veïns del nostre municipi”.

De nou, torna a quedar patent la bona sintonia que existeix entre l’actual equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet i la Generalitat Valenciana, que ha desembocat en la gran quantitat de projectes en els quals col·laboren ambdues administracions. A més d’aquesta actuació, l’actual equip de govern ha aconseguit el suport de Conselleria per a la consecució d’altres obres en la localitat. Exemple d’açò són la construcció del carril per als vianants entre Onda, Artesa i Tales, apostant per la mobilitat sostenible i segura; o la futura construcció d’una rotonda entre la CV-21 i l’avinguda Real d’Extremadura, que eliminarà una intersecció en T i millorarà la seguretat. Tot açò sense oblidar que la Conselleria va construir també el passeig per als vianants des d’Onda fins al camí del Convent de les Monges Clarisses i ha dut a terme la millora del pont sobre el Barranc de Beniparrell. A més, està realitzant el reforç del ferm dels trams que ho requereixen en la CV-20 entre l’Apeadero de Betxí i el nucli urbà, així com l’andana per als vianants de Tales a Artesa.

D’altra banda, i fora de l’àmbit de l’obra pública, també està en vigor a Onda l’ARRU que ha aconseguit l’equip de govern liderat per Huguet, que permetrà la regeneració del centre històric i la rehabilitació de 104 habitatges dels carrers Camí Castelló, Ceramista Peyró, Santa Isabel, San Isidro, Portal de València, Del Moro, Virgen del Pilar, Borriana, Callizo de la Cruz i places San Cristóbal i Sinagoga.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.