L’Ajuntament garanteix l’ajuda a domicili als dependents onders

En el que portem d’any, Onda ha atès a 36 persones a través de Servei d’Ajuda a domicili (SAD), la qual cosa han suposat una inversió de més de 40.000 euros de l’actual equip de govern.

Aquestes prestacions, que estan vinculades a la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, ofereixen un suport individualitzat a nivell preventiu, educatiu i assistencial a famílies o persones soles, amb dificultats per a mantenir o restablir el seu benestar físic o social. Per a garantir aquest servei, el consistori, des de l’àrea de Política Social que gestiona la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella, està treballant per a assegurar aquestes ajudes al major nombre de persones possibles. De fet, aquestes atencions suposen un major nombre que les d’altres municipis veïns, amb fins i tot més població, per la qual cosa Onda està per sobre de la mitjana.

Des de 2016, 158 persones han pogut beneficiar-se d’aquestes ajudes que, segons l’alcalde, Ximo Huguet, “asseguren dignitat i es promou la seua autonomia i independència en el dia a dia perquè puguen romandre en el seu entorn”. Aquest servei compta amb diferents modalitats que s’adapten a les necessitats de cada persona, amb un personal qualificat per a atendre’ls.

Cal recordar que aquesta iniciativa s’emmarca al projecte elaborat per l’equip de govern que lidera Huguet i que combina tota una sèrie de serveis com el “Menjar a casa”, la ‘Teleassistència’ o la ‘Teleajuda’, que tenen com a objectiu assegurar qualitat de vida en tots els àmbits diaris.

“L’equip de govern seguirà apostant per aquestes ajudes que augmenten la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten. Malgrat les bones dades, seguirem treballant per a  assegurar aquests serveis a tothom que els necessite, perquè no volem deixar-nos a ningú pel camí, volem que Onda es construïsca entre tots”, ha conclòs l’alcalde Ximo Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.