L’Ajuntament d’Onda destina aproximadament 300.000 euros als clubs esportius locals

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Regidoria d’Esports que gestiona Francisco Chalmeta, destina aproximadament 300.000 euros en aquest exercici als clubs esportius amb l’objectiu de recolzar, promocionar i dinamitzar l’activitat esportiva a la localitat.En els últims dies, l‘alcalde Ximo Huguet, acompanyat de Chalmeta, ha segellat el compromís de l’actual equip de govern amb l’esport, mitjançant la signatura d’onze convenis amb les següents entitats: el Club Sepelaco; el Club de Natació, el Club CF Racing Onda, el Club de Bàsquet, el Club d’Atletisme, el CD Onda, Amics del Handbol, el Club Gimnàstica Gym-Sport Onda, el Club Pilotari, Adaponda i el Club FS Navarti.

Tal com ha remarcat l’alcalde, es tracta “d’una aposta ferma per l’esport, per la dinamització i l’impuls de la pràctica esportiva al municipi. La implicació i la participació dels onders en l’esport és molt alta, per la qual cosa aquest equip de govern seguirà apostant per aquells clubs i associacions del municipi que tenen també una gran labor en aquest ambit, no solament des del punt de vista esportiu, sinó que a més són per a la ciutat un gran punt de suport, ja que traslladen la imatge d’Onda com a ciutat saludable”.

La col·laboració entre el consistori i els clubs respon a l’aposta de l’equip de govern, liderat per l’alcalde Ximo Huguet, per fomentar l’esport i donar el suport necessari a les diferents modalitats que es practiquen al municipi. D’aquesta manera, els clubs podran tenir accés a les instal·lacions esportives municipals, organitzar esdeveniments i comptaran amb suport logístic i d’assessorament administratiu. Per la seva banda, l’Ajuntament assumeix les responsabilitats necessàries per a la pràctica de cada modalitat, des d’assegurances federatives i d’accidents, fins a controlar que els esportistes complisquen amb les seves obligacions fiscals, laborals i de seguretat social per a no competir sense la llicència federativa en vigor.

Cal assenyalar que l’actual equip de govern ve impulsant la marca “Onda, Ciutat Saludable” i mostra d’açò és el gran pressupost que destina a l’àrea d’esports. El projecte d’Huguet suposa una aposta pels esdeveniments esportius i per la pràctica d’esport a la localitat, que ja compta amb unes instal·lacions de primer nivell gràcies al manteniment que realitza l’actual equip de govern des de l’inici de legislatura. En aquesta línia, l’alcalde ha destacat que “els clubs esportius són també un motor fonamental per a la realització d’esdeveniments esportius en la ciutat, que suposen un atractiu turístic i econòmic molt important, i que estan donant una gran visibilitat al municipi en tot el territori nacional”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.