L’Ajuntament d’Onda aconsegueix 450.000 euros per a dos nous programes d’ocupació

L’Ajuntament d’Onda ha aconseguit 450.000 euros per a dos nous programes d’ocupació en la localitat que ocuparan i formaran a 30 persones durant un any. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha destacat que “des de l’inici de legislatura, l’ocupació ha sigut una prioritat per a l’actual equip de govern. Sabem que és el major problema al qual ens enfrontem i que les competències que tenim són molt limitades, però anem a treballar en la mesura de les nostres possibilitats per a atenuar aquesta situació” i ha afegit que “pel que es pot veure, estem en la bona senda, ja que des que arribem a l’Ajuntament, l’atur s’ha reduït a Onda en més d’1.000 persones. No obstant açò som conscients que ens queda molt per fer i per açò anem a seguir reclamant a les administracions competents en la matèria perquè ens ajuden a fer-ho”.

En aquest cas, la Conselleria ha concedit 230.000 euros per al programa EMPUJU, de contractació per a joves, que emprarà i formarà a 15 persones que realitzaran tasques de serveis múltiples, durant 12 mesos a jornada completa. A més, ha concedit 220.000 euros per al programa EMCUJU, per a joves qualificats, que formarà i contractarà a 15 joves titulats, durant 12 mesos a jornada completa. El cost total dels programes és de 700.000 euros, per la qual cosa el consistori destinarà 250.000 euros per a sufragar el cost total.

Huguet ha explicat que “són programes que han donat els seus fruits en ocasions anteriors i per açò anem a seguir sol·licitant-los a la Generalitat i fomentant-los en la nostra localitat” i ha conclòs dient que “l’oferta que tenim a Onda per a la formació i l’ocupació és una de les més grans de la província. Enguany, anem a destinar més de 3 milions d’euros a plans socials contra la desocupació i a donar ocupació, com a mínim, a 81 persones. El nostre objectiu és fer tot el que estiga en les nostres mans per a crear ocupació però sempre que siga de qualitat, ja que és la clau per a un bon desenvolupament de la vida de les persones”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.