15 alumnes finalitzen amb èxit el curs de ‘Ceràmica Inkjet’

El president del Pacte Territorial per l’Ocupació, Ximo Huguet, ha lliurat aquest matí a l’alumnat del curs de ‘Ceràmica Inkjet’ els diplomes que acrediten la superació del mateix.

15 persones aturades s’han beneficiat d’aquesta formació que s’ha realitzat a través del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica. El curs ha estat recolzat per ASCER i, en representació de la patronal, ha acudit a l’acte de lliurament de diplomes el responsable del departament de Relacions Laborals, Germán Belbis.

Huguet s’ha mostrat molt satisfet per la realització d’aquest curs amb la qual es pretenia   “recolzar als aturats provinents del sector de la indústria ceràmica que havien perdut la seva feina i necessitaven adquirir coneixements i competències específiques”.

El curs ha tingut una durada de 110 hores (50 hores teòriques i 60 hores de pràctiques no laborables a empreses), i tindrà la seva pròxima edició al mes d’octubre. Huguet ha aprofitat l’ocasió per a “felicitar als 15 alumnes pel seu compromís i per superar amb èxit la formació” i ha afegit que “des del Pacte Territorial anem a seguir treballant per a millorar la qualificació professional d’aturats de la indústria ceràmica amb la finalitat que puguen reinserir-se en el món laboral amb totes les competències i coneixements que les empreses estan demandant”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.