Onda presenta la nova programació del Casal Jove per al mes de maig

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Joventut que gestiona el regidor Asensio Blaya, ha presentat aquest matí la nova programació d’activitats del Casal Jove per al mes de maig. Blaya ha destacat que “seguim apostant pels joves d’Onda, escoltant les seves necessitats i preferències, i adequant les activitats que realitzem a les seves peticions. Tenim en compte les opinions i inquietuds dels participants i cobrim les seves necessitats amb una agenda carregada de tallers i cursos”.Aquesta programació s’emmarca dins del pla estratègic de l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, per a fomentar diverses accions dirigides als més joves de la localitat. En aquesta línia, Blaya ha recordat que, “des de l’Ajuntament, a més, organitzem periòdicament jornades i tallers juvenils per a oferir una alternativa d’oci als adolescents, però també perquè es puguen formar”.

D’aquesta manera, durant el mes de maig, es realitzaran jornades de jocs recreatius i tallers de manualitats i cuina. A més, se seguiran impartint classes de dibuix de còmic, que ja compten amb un nombre fix d’usuaris. Al llarg del mes també es realitzaran xarrades per a conscienciar als participants de diferents problemàtiques socials, com el bullying o conflictes; i se seguirà prestant el servei ‘T’Escoltem’, amb professionals encarregats de donar orientació especialitzada laboral i psicològica als joves, donant suport emocional i ajudant-los a superar conflictes personals als quals s’enfronten.

D’altra banda, es realitzaran sessions de ioga i començarà el taller d’improvisació teatral, un curs gratuït que arranca el 15 de maig i que compta amb 25 places (els usuaris interessats ja poden inscriure’s al Casal Jove). El dia 18 de maig tindrà lloc la festa ‘Primavera Jove’, un esdeveniment que se celebrarà fins a les 00.00 hores i donarà la benvinguda al bon temps amb diferents jocs i activitats (els joves podran preinscriure’s fins al dijous dia 17). Ja a final de mes, s’inaugurarà l’exposició ‘No em toques el whatsapp’, que estarà oberta al públic fins al 9 de juny en l’horari del Casal Jove.

Finalment, el regidor de Joventut ha animat als joves d’Onda a participar en aquesta programació i ha incidit en “el gran ventall d’activitats que ofereix el Casal Jove i que suposen una oportunitat de formació i d’ampliar l’oferta d’oci per als onders”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.