Onda licita les obres de la plaça Sinagoga després que Conselleria done l‘OK al projecte

L’Ajuntament d’Onda va aprovar el divendres passat, en l’última Junta de Govern Local, la licitació de les obres de reurbanització de la Plaça de la Sinagoga per un muntant màxim que ascendeix als 459.145,47 euros. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha explicat que “després que la Conselleria haja donat l’OK al projecte, a causa que amb els tastos es van trobar restes arqueològiques importants, hem anat aplicant totes les mesures que ens ha sol·licitat l’ens autonòmic i finalment el projecte s’ha desbloquejat. Gràcies a les gestions que aquest equip de govern ha dut a terme, l’entorn comptarà amb les mesures que els veïns de la zona han sol·licitat i que la Generalitat ha considerat que són viables i s’adeqüen amb els requisits que han de complir-se quan existeixen troballes d’aquest tipus, com per exemple, que queden ben visibles”.

Així, des del consistori onder esperen que les obres donen començament com més prompte millor per a poder finalitzar amb les molèsties que s’hagen pogut ocasionar, sobretot, als habitants de la zona. “Volem demanar disculpes, però davant un projecte d’aquest tipus hem de ser molt respectuosos amb els tràmits i amb el patrimoni. No podem comprendre com el projecte que es va realitzar en la legislatura anterior es va dur a terme sense fer cap tast arqueològic, quan tot feia indicar que en aqueixa zona podien eixir a la llum restes importants com els quals es van trobar. Juntament amb la Conselleria, hem hagut de redactar un nou projecte i engegar-ho, sempre escoltant a la ciutadania, que és, al final, qui ha de fer ús d’aquest tipus d’obres”, ha explicat Huguet.

L’alcalde ha conclòs dient que “des de l’àrea d’Urbanisme, que dirigeix la regidora Marta Piquer, sempre anem a tenir en compte desenvolupar projectes reals i que siguen útils per a la ciutadania, perquè volem construir la ciutat entre tots. El projecte de la plaça de la Sinagoga serà una realitat i es convertirà en una zona que es puga gaudir tant pels onders com per aquells visitants que s’acosten a conèixer els encants d’Onda, passant a augmentar aquesta llista de reclams turístics”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.