L’esport pren Onda el proper cap de setmana amb la XC Marató i la prova de Street Workout

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea d’esports que dirigeix el regidor Francisco Chalmeta, ha presentat  amb Fernando Castro, president del Club BTT Onda, la quarta edició de la XC Marató Diputació de Castelló.

Es tracta d’una prova de BTT amb la qual l’actual equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet fomenta l’esport com un mig de turisme. “Des de la Regidoria apostem per una gran diversitat d’esports que, a més, beneficien al turisme. Aquest tipus de proves atrau no solament als ciclistes, sinó també a familiars i espectadors que aprofiten per a gaudir de la gastronomia i el patrimoni cultural i natural d’Onda, la qual cosa suposa un impacte econòmic molt positiu per a la ciutat”.

La prova XC Marató se celebrarà aquest diumenge, dia 29, a les 8.30 hores del matí, i tindrà la seva eixida i arribada al pavelló Víctor Cabedo. El recorregut llarg, de 76 km, tindrà un desnivell positiu de 2.000 metres; i la marxa curta, de 51 km, comptarà amb un desnivell positiu d’uns 1.000 metres. La carrera transcorrerà per les localitats d’Onda, Ribesalbes, Fanzara i l’Alcora. Els components del Club BTT Onda, encarregats de l’organització, estan realitzant l’adequació de les sendes per on transcorrerà la prova perquè tot estiga en perfectes condicions per al diumenge. Les inscripcions podran realitzar-se fins a dimecres, dia 25, al següent enllace http://www.xcmaraton.com/onda/#tab-id-4.

Així mateix, el regidor ha volgut destacar la gran presència esportiva que té Onda a la província en aquest esport. “Dels tretze circuits BTT que realitza la Diputació, Onda està present en vuit d’ells, la qual cosa confirma que tenim una gran representació dins del món de l’esport provincial. Açò també és possible gràcies als clubs esportius. A través del seu treball aconseguim ser referent esportiu i una ciutat saludable”.

Finalment, Chalmeta ha aprofitat la presentació per a anunciar també que aquest pròxim dissabte, a la plaça 8 de març, se celebrarà el ‘Street Workout’, puntuable per al campionat d’Espanya; així ha convidat “als aficionats a l’esport a participar en les proves i a vindre a Onda a gaudir de la ciutat”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.