L‘Escoleta de Pasqua arriba a la seva fi amb èxit de participació

La festa de finalització de curs ha sigut el colofó d’una intensa setmana d’activitats de l‘Escoleta de Pasqua, en la qual uns 150 joves onders han pogut gaudir de les múltiples activitats programades del 29 de març al 6 d’abril. L’escoleta ha comptat amb una àmplia programació i els alumnes han gaudit durant aquests dies de múltiples activitats esportives, tallers de manualitats, un taller de cuina, jocs i balls. 

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Encarna Ribes, han assistit a la clausura d’aquesta edició que s’ha celebrat al CEIP Miralcamp, al costat de multitud de pares i familiars que no han volgut perdre’s les actuacions dels més xicotets de la casa. Després de la visita, l’alcalde s’ha mostrat molt satisfet per “l’èxit de participació” i perquè gràcies a aquest servei s’ha complit l’objectiu de “facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral en aquests dies festius en els quals els xiquets i xiquetes no tenen col·legi però els pares sí que treballen”. Així mateix ha avançat que “seguirem proposant aquest programa, que s’ha convertit en referència quant a la gran qualitat i al preu del servei, sent un dels més econòmics de la província. Seguim realitzant una gestió responsable dels recursos de l’Ajuntament, la qual cosa ens permet programar aquest servei tant en Pasqua, com a l’estiu i Nadal”.

A més de l’escoleta, durant tot el període de Pasqua, l’Ajuntament d’Onda ha oferit un ampli ventall d’activitats dirigides als més xicotets i joves del municipi, com el festival ‘Ple de titelles’ realitzat al castell, els jocs al Salvador i al parc de la Ceràmica i a la plaça 8 de març, o les diferents activitats del Casal Jove.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.