L’Ajuntament invertirà 80.000 euros per a millorar l’accessibilitat i reparar les voreres del municipi

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria d’Urbanisme i Mobilitat Urbana que gestiona la regidora Marta Piquer, va a invertir enguany 80.000 euros a promoure l’accessibilitat en el municipi, posant l’accent principalment en la reparació i el manteniment de carrers. Piquer ha explicat que “l’actual equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet contínua apostant per millorar el dia a dia dels veïns d’Onda, escoltant les seves peticions i realitzant tasques de millora i manteniment durant tot l’any amb la fi també d’afavorir l’accessibilitat i la seguretat en les zones més problemàtiques del municipi”.

Piquer ha assegurat que enguany l’Ajuntament seguirà realitzant treballs de reparació del ferm en aquells vials que es van deteriorant amb el pas del temps o que requereixen intervencions. “Treballem de forma contínua, durant tot l’any, en el manteniment de la ciutat. És una de les prioritats d’aquest equip de govern i gràcies a una gestió responsable dels recursos del consistori hem pogut ampliar enguany la partida pressupostària”, ha destacat Piquer. En aquesta línia ha avançat que, “en 2018, seguirem realitzant millores i renovant els paviments en voreres i es condicionaran trams en diferents zones, donant resposta a la petició dels ciutadans”. Així mateix, la regidora ha recordat que “seguim estudiant diferents accions a través de la mesa de mobilitat urbana de l’Ajuntament, que està formada pels tècnics d’Urbanisme i per la Policia Local”. D’aquesta forma, Piquer ha avançat que en aquests moments s’està estudiant actuar en alguns carrers de la zona del centre, així com en la creació d’un espai accessible a La Cassola i una rampa d’accessibilitat en l’avinguda País Valencià amb el carrer Monsenyor Ferrando Ferrís.

Les obres s’emmarquen dins del pla estratègic de l’equip de govern que pretén convertir Onda en una ciutat accessible i segura per a tots els ciutadans. “A principis de 2017, es va crear per primera vegada una partida específica dins del Pressupost Municipal anomenada ‘Inversions per a l’accessibilitat’ que recull tot aquest tipus d’actuacions per a apostar per la igualtat i l’accessibilitat de tots els veïns i, especialment, dels quals necessiten un major grau d’accessibilitat”, ha assenyalat la regidora. Cal recordar que l’any passat es van invertir 70.000 euros en arreglar voreres de diferents carrers de la localitat, entre elles les dels carrers Nàpols, Aragó i Sicília, en la qual també es va construir un pas de vianants accessible.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.