L’Ajuntament és a punt de finalitzar les obres de millora i manteniment del frontó de Artesa

Les obres de manteniment al frontó de Artesa ja han conclòs a falta donar els últims retocs amb els treballs de pintura. Amb aquesta actuació, l’actual equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, ha donat resposta a la demanda dels veïns que sol·licitaven la reparació i millora del frontó que, amb motiu de la pèrdua d’aigua de la séquia que passa per dins de la pista, presentava un forat.

 

A més de la reforma del problema més urgent, el consistori ha aprofitat per a realitzar altres millores i renovar els elements esportius que estaven deteriorats pel seu ús, atenent així a la petició dels onders i ajustant-se a la normativa actual de seguretat i accessibilitat.

 

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta  Piquer, ha assenyalat que “amb aquestes obres s’ha aconseguit una millora considerable de la instal·lació que repercuteix directament en els usuaris. És una aposta clara de l’actual equip de govern per un manteniment adequat de les instal·lacions esportives en benefici dels veïns que les usen”.

 

Per la seva banda, l’alcalde ha afirmat que aquestes millores, que estan incloses al Pla de Millora dels barris, s’han realitzat a càrrec de les arques municipals. Gràcies a la gestió responsable d’aquest  equip de govern, no solament s’està generant estalvi, si no que també s’inverteix  en obres realment necessàries per a millorar Onda”.

 

L’Ajuntament segueix en la seva aposta clara de millorar la ciutat i construir-la entre tots, escoltant les necessitats dels onders i apostant també per que Onda siga una ciutat saludable. D’aquesta manera, els veïns poden fer ús d’unes instal·lacions segures i de qualitat, al mateix temps que gaudeixen de la pràctica esportiva. “Onda és una ciutat que viu l’esport i amb una gran tradició i afició en aquest àmbit. Per açò seguirem aportant els recursos necessaris per a mantenir i millorar les instal·lacions. Hem aconseguit que recuperen un alt nivell, després de quatre anys de deixadesa i, a més, les ampliem amb la construcció del nou pavelló esportiu”, ha conclòs l’alcalde d’Onda, Ximo

Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.