L’Ajuntament d’Onda renova la seva col·laboració amb l’associació Síndrome de Down

L’Ajuntament d’Onda ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació Síndrome de Down Castelló pel qual aporta 3.000 euros a l’entitat per a seguir contribuint a les labors d’integració i atenció de membres d’aquest col·lectiu. Concretament, en aquest conveni s’arrepleguen acords per a l’atenció de persones amb aquesta patologia i/o amb discapacitat intel·lectual del municipi, de manera que puguen ser derivades als programes i serveis que l’associació realitza.L’alcalde Ximo Huguet ha ressaltat “la importància que té per a aquest equip de govern la inclusió de tots els veïns d’Onda”, i ha assenyalat que, “amb la signatura d’aquest conveni, tots els onders amb Síndrome de Down podran rebre una atenció específica que els permeta millorar la seva autonomia i, en conseqüència, la seva qualitat de vida. És important que les administracions s’impliquen en la integració social d’aquest col·lectiu i per açò renovem aquest conveni, amb el qual l’associació podrà seguir realitzant una labor que repercutisca en una major independència i autoestima d’aquestes persones”.

A la signatura han acudit l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; la tinent d’Alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella; el president de l’Associació Síndrome de Down Castelló, Alberto Mateu; i la treballadora social de l’entitat, Sonia Palasí.

Aquest conveni se suma a uns altres que ajuden a impulsar un dels objectius que l’actual equip de govern persegueix en aquesta matèria. Cal recordar que, a través de l’àrea de Política Social, que dirigeix la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella, els veïns d’Onda amb diversitat funcional poden accedir a cursos, activitats i accions que el consistori realitza en col·laboració amb associacions com a Síndrome de Down Castelló, o altres associacions locals que també tenen com a objectiu millorar l’autonomia dels alumnes i fomentar la inclusió social.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.