El PSOE d’Onda denuncia l’exclusió de la caserna als Pressupostos Generals de l’Estat

 

El PSPV-PSOE d’Onda ha denunciat l’exclusió de la caserna de la Guàrdia Civil d’Onda dels Pressupostos Generals de l’Estat, després de conèixer que el Govern d’Espanya no ha atès la petició del municipi eliminant dels comptes estatals la inversió per a la construcció d’unes noves instal·lacions per a la Benemèrita que permetin millorar el servei.

Un any més el Partit Popular torna a marginar als onders deixant fora dels Pressupostos Generals de l’Estat un projecte necessari i summament important per a millorar el servei que la Guàrdia Civil presta a Onda i a altres 10 poblacions. Portem més de 10 anys esperant el desbloqueig de la caserna i avui queda molt clar que els populars van a seguir posant obstacles i paralitzant aquesta inversió’, han assenyalat fonts del partit.

La reivindicació d’unes dependències dignes per als agents es remunta a l’any 2007, moment en el qual es va signar un conveni de col·laboració entre l’entitat estatal i local per a la construcció de la caserna.

Seguirem reivindicant la construcció d’una caserna digna per totes les vies possibles fins que acabe el ninguneig del govern de Rajoy. Existeix un conveni signat i uns terrenys cedits, per la qual cosa anem a seguir reclamant una inversió que creiem és justa per a Onda’, han explicat des de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE.

En aquest sentit, el diputat nacional al Congrés, Artemi Rallo, sol·licitarà una reunió amb la Direcció general de la Guàrdia Civil del Ministeri de l’Interior per reclamar una solució.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.