El PSOE d’Onda aposta per millores reals per a la ciutadania invertint 80.000 € en accessibilitat i en la reparació de voreres

El PSPV-PSOE d’Onda invertirà aquest any 80.000 € per millorar l’accessibilitat i reparar les voreres del municipi en la seva aposta per aportar solucions reals a la ciutadania i atendre les peticions dels veïns i veïnes.
‘La nostra manera de fer política escolta i atén les demandes dels onders perquè la millora del seu dia a dia és el que ens mou cada dia. L’adequació de les voreres o d’un parc infantil, la millora de les condicions d’accessibilitat dels carrers o la creació d’una zona verda són actuacions que ocupen un lloc molt important per a nosaltres, a diferència de les obres faraòniques i improductives que defineixen la gestió del Partit Popular’, ha explicat el responsable de Política Municipal de l’Executiva Local, Asensio Blaya.
A través del Pla de Millora de Barris els socialistes han dut a terme nombroses intervencions a les diferents zones de la localitat i han posat fi a reivindicacions històriques dels onders. La peatonalització del Camí Castelló del centre històric, la pavimentació del c/ Moncofa i la millora de la Plaça 8 de Març, el condicionament dels carrers Almeria i Albacete o la reparació de filtracions en Pintor Oliet són algunes de les actuacions realitzades. Així mateix, s’estan estudiant noves millores d’accessibilitat en La Cassola i en l’Av. País Valencià.
Asensio Blaya ha recalcat que ‘entre tots estem convertint Onda en una ciutat més accessible i segura. Seguirem escoltant als veïns i veïnes per construir una ciutat dinàmica que avance cada dia i amb majors oportunitats per a tots’.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.