El Festival de titelles plena de turistes el castell d’Onda

La primera edició del Festival ‘Ple de titelles’, que ha tingut lloc aquest dissabte al castell d’Onda, ha congregat a un gran nombre de persones que han pogut gaudir en família d’una divertida jornada, realitzant tallers de marionetes i rient amb diverses representacions teatrals.

El vent no ha impedit que se celebrara aquest festival i tant onders com a visitants han acudit a aquesta cita que ha tingut lloc en un dels espais més emblemàtics i representatius de la localitat, el castell. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, s’ha mostrat molt satisfet “pel bon acolliment que ha tingut aquest festival en la seva primera edició. Hem aconseguit dinamitzar el turisme basant-nos en el nostre valor més característic, que és el castell, tal com assenyala el Pla Estratègic de Turisme que estem duent a terme”.

El festival, organitzat per la regidoria de Turisme que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, ha sigut una de les nombroses activitats que l’Ajuntament ha oferit aquest cap de setmana a Onda amb motiu de la Pasqua. També s’ha aprofitat la festivitat per a realitzar aquest diumenge la segona visita teatralitzada al castell i al centre històric que, igual que la primera sessió, ha aconseguit un ple total. Desenes de visitants de diferents poblacions han pogut conèixer la història de la ciutat d’una manera diferent i molt divertit. A més, s’ha celebrat el XII Torneig de la Ceràmica, un campionat de futbol base que ha reunit a Onda a esportistes de primer nivell i que ha suposat un important impacte econòmic. Tot açò sense oblidar la celebració de la Pasqua Taurina i la Pasqua Sonora, que ja és una tradició i que any rere any atrau a veïns de tota la província.

Finalment, l’alcalde d’Onda ha conclòs dient que “aquest equip de govern va a seguir apostant per oferir una programació que atraga a la ciutat a un turisme de qualitat, fent que Onda siga un de les destinacions més triades de la província. Tenim la sort de viure en una ciutat amb un enorme patrimoni cultural i històric i que, a més, se situa en un entorn privilegiat i ofereix nombroses opcions de turisme actiu i de naturalesa. Per açò, seguirem impulsant iniciatives que dinamitzen la localitat, perquè acaben repercutint econòmicament, beneficiant tant als hostalers com als comerços de la ciutat”.

La programació d’activitats amb motiu de la Pasqua continuarà durant la setmana amb tallers i jocs per als més joves a l’ermitori del Salvador i al parc 8 de març i al parc de la Ceràmica.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.