Comença el curs ‘Ceràmica Inkjet’ del Pacte Territorial que fomentarà l’ocupació

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha inaugurat aquesta setmana el curs ‘Ceràmica Inkjet’ a través del qual el Pacte Territorial incentiva l’ocupació entre els municipis consorciats. Concretament, aquesta formació dotarà a 15 alumnes de les competències necessàries per a exercir un lloc de treball en el sector.

El curs, que té una durada de 110 hores (50 hores teòriques i 60 hores de pràctiques no laborables en empreses), tindrà dues edicions, la següent en el mes d’octubre. “Millorarà la qualificació professional dels aturats de la ceràmica que podran adaptar-se a les noves exigències d’aquest sector, que està en continua evolució a través de la inversió en I+D+I, tecnologia, disseny, etc.”, ha destacat el president del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica, Ximo Huguet, qui ha assenyalat que “els 15 participants que s’estan beneficiant d’aquest curs podran treballar com a operaris en línies d’esmaltat i impressió digital ‘Inkjet’ del sector ceràmic”.

Huguet s’ha mostrat molt satisfet per poder engegar aquest tipus d’acció formativa especifica a través de la qual “es recolza tant als aturats del sector de la indústria ceràmica que han perdut la seva ocupació, com als més joves aturats que cerquen accedir per primera vegada al mercat laboral”. Finalment, els ha animat a comprometre’s amb aquesta formació que “els ajudarà a accedir en el mercat laboral amb una qualificació adaptada a les necessitats actuals”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.