El XII Torneig de la Ceràmica deixa un impacte econòmic de 80.000 euros a Onda

La bona gestió de l’equip de govern que gestiona l’alcalde Ximo Huguet està propiciant que cada vegada siguen més els esdeveniments esportius que es realitzen en la ciutat i que atrauen a milers de visitants. Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Onda el XII Torneig de la Ceràmica, un campionat de futbol base de primer nivell, que ha suposat un impacte econòmic en la ciutat d’uns 80.000 euros. Concretament, el torneig d’aquest cap de setmana ha generat més de 250 pernoctacions en els hotels de la població, que han penjat el cartell de complet.

 

El regidor d’Esports de la localitat, Francisco Chalmeta, ha tornat a destacar que “és molt important per a la nostra ciutat organitzar aquest tipus d’esdeveniments que reforcen la nostra imatge de destinació visitable, ja que moltes persones descobreixen els encants de la localitat gràcies també a la col·laboració entre les regidories de Turisme, Esports i l’associació local Hosturionda”. Cal recordar que, el mes passat, es va celebrar a la ciutat la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques sub-16 i sub-18 de futbol, que va suposar un impacte econòmic de 75.000 euros i va atraure a afeccionats de tota Espanya que van poder gaudir de l’esport i viure les possibilitats que la localitat ofereix.

 

En aquest sentit, Chalmeta s’ha mostrat molt satisfet per l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments que “cada vegada cobren més importància i ens donen major visibilitat, fent que esportistes de primer ordre, així com les seves famílies i afeccionats a l’esport, coneguen Onda com a destinació turística i gaudisquen també de la variadíssima oferta que tenim, tant esportiva, com cultural, històrica, gastronòmica o de turisme actiu”. Així mateix, Chalmeta ha afegit que “la celebració d’esdeveniments esportius d’aquest nivell, està consolidant la nostra imatge com a Ciutat Saludable; un compromís que adquirim des de les diferents àrees de l’equip de govern”.

 

 

No a la violència

 

Aprofitant la celebració d’aquest torneig, l’Ajuntament d’Onda ha iniciat la campanya de conscienciació per un municipi lliure de violència en l’esport. A les banquetes del Olímpic s’han col·locat uns adhesius que  defensen l’esport lliure de violència i que informen quines són les conductes no permeses, a més d’implantar els valors del respecte i el civisme en l’esport.  En aquest sentit, Chalmeta ha destacat que “aquest equip de govern no solament promou Onda com a Ciutat Saludable. Ens preocupa també fomentar comportaments respectuosos als camps de futbol, especialment quan juguen els xiquets del futbol base, que poden arribar a presenciar comportaments que porten a l’odi, com l’homofòbia o la xenofòbia”.

En la seva missió de rebutjar la violència en l’esport, el regidor ha avançat que “seguirem impulsant aquesta iniciativa en la resta de camps de futbol d’Onda i estem estudiant diverses accions per a intentar eradicar qualsevol  comportament incívic tant en les graderies com en els camps de futbol”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.